Jump to content

lucy05

Korisnik
  • Broj objava

    25
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lucy05 objavio

  1. Počinjem učiti pa Vas koji imate skripte molim da mi dostavite na adresu zaninovici@gmail.com. Veliko hvala!
  2. Niam podmirila račun stanarine za 2006. godinu i 2011. godine sam zaprimila rješenje od javnog bilježnika da sam dužna iszo uplatiti uvećano za njegove troškove,kada sam pitala pa što nije nastupila zastara rečeno mi je u javnobilježničkom uredu da nije iz razloga što su oni račune zaprimili 2007. godine u roku od godine dana od dospjeća a da oni mogu poslati kada stignu, bitno da je njima stiglo u roku godine dana a obzirom da su oni bili zatrpani nisu mi stigli ranije poslati i to je ok???? Molim VAs da mi netko odgovori da li je to ispravno ?
  3. haj samo da javim da mi je kolega jučer u subotu bio na popravnom iz KPP i GP. Prošao je on i svi ostali su prošli. Pitali su ga Kos KPP ( On ga je i rušio na popravak ) i Eraković iz GP. Nisu pitali novi ZKP i koliko je on pratio nitko nije pitao na ovom roku. Rekao mi je da su svi bili dobro raspoloženi da on i kolega nisu baš pokazali zavidno znanje ali da im je Kos rekao da ih neće rušiti pa da moraju ponovno. On je sada negdje u diru pa nije blizu kompa ali mi je to prenio pa ja sada prenosim vama. Ako još neka informacija treba javite se pa ću ga zvrcnuti na mob i javiti vam. Sretno !!!
  4. Evo mene opet nešto sam zaboravila što je najvažnije od svega što sam napisala u ranijem javljanju. Upoznala sam Conquest super je cura i u petak smo popile kavu i bilo mi je super s njom čavrljati ne samo o pravosudnom nego i o drugim ženskim stvarima.Dogovorile smo načelno zajedničko daljnje učenje nakon malog odmora i oporavka iako je njezin uvjet bio da ona mora polovicom veljače na skijanje i da od toga ne odustaje pa na pravosudni možemo kasnije. Ah što ću kada lako popuštam pa sam se dala brzo nagovoriti tako da smo poslije toga na pravosudnom. Hoću reći bogatija sam za jedan susret i nadam se dugotrajno druženje sa jednom izuzetnom Conquest ! pa nek mi neko spomene riječ gubitnik negdje dobiješ negdje gubiš ja sam u super plusu!!!! Lijepi pozdrav svima i naravno puno sreće vama koji ste još ova dva dana na ispitu ne prekidajte ovaj dobar niz i javite nam se sa dobrim rezultatima !!!
  5. Iskrene čestitke od srca svima koji su položili i najljepša hvala svima na iskrenim rječima podrške. Neću odustati ne pada mi na pamet sada sam još sigurnija da to znam i mogu položiti a i biti će mi lakše jer sam sve prošla pa će ovo biti jedno detaljno ponavljanje sigurno za neko dobro. Cijelo ovo vrijeme samo se pitam zar smo nas dvije toliko glupe ili stvarno nismo znale a svi vi drugi ste tako super znali da je razlika više nego očita ( što pouzdano znam da nije istina jer dečko koji je odgovarao do mene nije znao ništa bolje ali .... ). kada od 500 ljudi ide na popravni 100 to je petina a kada od 100 padnu dvije to je onda šta ???? To je iza mene i neću se više na to vraćati ali drago mi je da ste vi drugi rješili jer sam sigurna da znanje pobjeđuje i može pobjediti. Javim Vam se u drugom ili trećem mjesecu samo da vas obavjestim DA SAM POLOŽILA PRAVOSUDNI ISPIT i da me građansko pravo ispitivala sutkinja Lovrić pred ostatkom komisije i da sam prezadovoljila !!!!
  6. Čestitke Betty od srca i samo da pitam jesu li drugi prošli tko je pitao kazneno i građanskomaterijalno ? Kolega mi ujutro polaže pa čekam nekoga da se javi kako je bilo danas jer on u Zagrebu čeka da mu javim kako je bilo danas jer gore nema komp.? Hvala puno i čestitke od srca!!!!
  7. Hehej evo i mene danas. Danas sam još bolje skužila sam da od svih nesreća na svijetu ova mi je najmanja pa ako je baš nešto trebalo neka bude to... Samo se bojim da kad izađem drugi put dobit ću uvjerenje da sam položila pravosudni ispit i da ovakav odgovor nisu već dugo čuli i morat će izmisliti nekakvo novo uvjerenje ono tipa THE BEST!!! Hahaha još ću Lovrićku morati počastiti.....svako zlo za neko dobro! Sretna sam jer sam upoznala jednu dragu osobu Conquest s kojom ću sada zasigurno ispijati kavice po gradu, (radimo zgrada do zgrade a nikada se do sada nismo srele )tako da ipak mislim da sam iz cijele ove situacije izašla kao pobjednik!!!! Veliku pusu šaljem Hrabrici mojoj jer kad sam pročitala da razmišlja da ide ponovno srce mi je puno sreće. Jučer poslije ispita ja sam odmah govorila da idemo ponovo a ona je govorila nema šanse tako da je ona teza "Sutra je novi dan" kod nje u potpunosti upalio.Sad ćemo nas dvije to ponavljati po Korzu i čuvajte se Vi u Ministarstvu jer THE BEST stižu. Svima Vama koji polažete danas i ovih dana nemate panike ovo što se nama dogodilo nema reprize gospođa se nadam neće ni biti do kraja roka a iskreno vjerujem da je ona svoj ego zadovoljila na nama i da je to to. Želim Vam svima dobru koncentraciju, raspoložene ispitivače i puno sreće.Prolaz zagarantiran !!!! p.s.Nije mi bila namjera vas koji tek trebate položiti obeshrabriti nego sam svoju muku kada sam sinoć došla kući htjela s vama podijeliti. Sory ako sam vas uznemirila !!!
  8. Pozdrav svima, razeselila si me Sue lijepo što nas nisi zaboravila. Nažalost nemam baš lijepe vijesti Conquest i ja pale smo kod Lovrićke građansko i ne znam što bi Vam rekla. Preživjet ćeu ali da je koma koma je. Kad se sjetim da moram sve ispočetka i da moram ustavno , radno i upravu što nisam jer sam bila na državnom dođe mi slabo ali se ne dam. Žao mi je što sam bila tako blizu da se rješim toga ali sutkinja Lovrić je imala drukčije mišljenje. Ne mogu reći da sam znala briljantno ali da je mogla vidjeti da sam učila i radila i da vladam materijom to je mogla. Mogu samo reći da sam prvi put pala kod Brežanski i da je žena carica.Znaš di si što si i zašto si pao, a večeras ne mogu to isto reći za Lovrićku? A za Lovrićku se nadam da večeras spava mirnim snom jer je veliki zgoditak i vjerujem zadovoljstvo rušiti dvije žene. Srušila mi je cijeli svijet jer osim pravosudnog ispita ova žena radi i majka je i supruga i zadnjih 6 mjeseci cijeli život okrenula naopačke da bi pristupila pravosudnom i na godišnji odmor nije otišla sa svojom obitelji jer je spremala popravni ali nije mi uništila duh i za par mjeseci ću briljirati to znam. Sad ću se malo odmoriti igrati sa svojim djetetom a onda ću ispočetka.Stvarno je istina da što te ne ubije ojača te valjda me neće ubiti sad ovih par slijdećih dana kada mi sjedne da sam pala.
  9. Tantal hvala ti puno na informacijama. Znam da moram još malo izdržati ali stvarno mi je dosta. Bacio si me u komu sa ovim da je ova pala a još ne znaš iz čega ni tko ju j srušio ? daj molim te reci pa tko je danas ispitivao kazneno to mi zanima jednog kolegu koji je u petak na ispitu. Još jednom hvala i uživaj !
  10. Tantal čestitke od srca ostvarilo ti se sve što sam ti zaželjela jučer u poruci, nadam se da si pročitao ali sada više nije ni važno. Javi nam molim te malo koji su bili ispitivači, jesu li gledali presude ovi na GP ? Kako si ostao zadnji jesi ti tako htio ili te ovi tajnici tako rasporede ? Javio si se jako brzo i hvala ti na tome, javila sam Conquest, ona je već u Zagrebu i tamo nema kompa pa ti također čestita a nas dvije se javimo sutra vjerujem sa isto tako dobrim vjestima. Sretno svima jedva čekam da ova noćna mora prestane jer STVARNO VIŠE NE MOGU!!!!!
  11. Čestitke od srca svima koji su prošli. Uljepšali ste nam naše sumorne i tjeskobne dane dok brojimo sate do našeg ispita. ako netko od vas bude imao volje i snage javite nam kako ste ulazili je li bilo po dvoje ili ???? Da li gledaju radnje ja imam popravak iz GP i zanima me da ći netko gruntati po mojoj presudi za koju mislim da nije baš sjajna ili je neće nitko ni spominjati ? Tantal sutra ti želim puno sreće, raspoložene ispitivače, dobru koncentraciju, sjajna pitanja i tvoje još sjajnije odgovore i naravno ne zaboravi sa nama podijeliti lijepe vijesti kad sve prođe. Svima ostalima želim da ne prekidamo ovaj sjajni niz ovo treba istjerati do kraja i da svi položimo koliko nas ima !!!!
  12. Hej puno sreće svima koji danas polažu i nek nam se jave sa sretnim vjestima da su svi položili tako da znamo da za par dana i nas to čeka. Drž te se a vi koji i dalje učite samo učite ponavljajte učite ponavljajte i znajte da će doći i naših pet minuta.
  13. Čestitke Who od srca i ako uhvatiš vremena i budeš imala snage daj samo javi ono detalje kako pitaju ? kako su vas rasporedili po sobama ili ? i to sve što misliš da bi nas moglo zanimati ? Još jednom odmori se naspavaj i UŽIVAAAAAAJ !
  14. Čestitam svima od srca i uživajte u ovom predivnom sunčanom vikendu možete spavati,odmarati,šetati ili jednostavno samo razmišljati ali NE TRABATE UČITI!!! Hura vjerujem da ćemo i svi mi pred kojima je burni tjedan uživati u slijedećem vikendu !!! Još jednom čestitke od srca svima sretno položenima !
  15. Nemoj se zabrinjavati ja sam pala građansko i trgovačko i to su mi lijepo rekli da to dvoje ponavljam ali ne moram pristupiti pismenom dijelu ispita to sam zadovoljila znači da ako su ti rekli da si pala građansko pala si građansko a nitko nije spominjao trgovačko. Lijepi pozdrav i ne daj se zbuniti !
  16. Pridružujem se dobrim željama za sve koji su i danas i sutra na ispitu i ne zaboravite da nestrpljivo čekamo da nam se javite sa dobrim vjestima.
  17. Hej ja sam isto bila kod Brežanski i zaista bi voljela da mi ona opet bude na ispitu. Bila je divna smirena ja uistinu nisam znala ali ni jednom gestom ni ružnom riječi nije ništa komentirala samo je rekla da li vidim da ne ide što sam naravno vidjela i sve je prošlo ok. Ona mi je bila zadnja i stvarno mi je bilo već svega dosta i to dok sam učila sam stalno mislila to znam to znam tako da tek sam došla tamo sam vidjela da ne znam a ne da to znam. Ja ti sada napadam stvarno pravo i mislim da ću to sutra završiti i onda se bacam na obvezno a nasljedno i opći dio sam prošla tako da ću onda na ponavljanje uz to paralelno ponavljam trgovačko jer sam prošli put to učila po nekoj skripti doslovce napamet pa mi sada pomalo stvari postaju jasnije. Ne znam da li je ikada netko pao trgovačko ali stvarno nisam znla ništa. Na faxu smo sigurno skupa bile ali ne generacija jer sam ja upisala 1988/89 samo sam "malo" zakasnila sa pravosudnim. Jesi li uspjela srediti slobodne dane ili radiš slijedeći tjedan ? Svima sretno i samo ponavljajte i učite, ponavljajte i učite.....
  18. Conquest zanima me kod koga si bila prvi put na GP ? A vama dragi supatnici želim što bolju koncentraciju da to što bolje naučimo da krenemo sa položenim pravosudnim u bolje sutra !
  19. Ja sam isto zvala jučer i rekli su mi da nema objave komisije. Baš smo sretni. Conquest ja mislim da ću ja taj dan putovati za Zagreb jer imam malu curicu pa mi je dodatni šok ostaviti je da spava i jednu noć bez mene.Ja isto učim po noći jer još sutra radim a onda mi je moj dobri šef dao slobodno do 01.10.da se malo skockam i da to sredim. Ali kada bi se smilovali i objavili komisiju... Sretno svima i treba samo učiti, učiti i učiti i naravno imati sreće više nego pameti !
  20. Helo pridružujem se i ja Vama koji ste dobili poziv i krećem sa odbrojavanjem do 01.10.2009. u 16,00 sati. Imam popravni iz GP i trgovačkog prava i trenutno ne mogu samo dokučiti što manje znam ali preda mnom je još toliko dana da ću to sve znati... Conquest i ja sam iz Rijeke i zamisli imamo isti dan popravni napit ćemo se od sreće naravno na putu kući ! Sretno svima koliko Vas ima !
  21. Sue čestitam od srca! Najviše ti zavidim jer ćeš se konačno naspavati i vjerujem rješiti nereda od knjiga zakona skripti papira i ostalog po cijeloj kući !
  22. Who molim te ako mi možeš poslati na mail zaninovici@gmail.com moja komisija je Kos/Baranović, Jug/Bošnjaković i Crnić/Brežanski ja također ponavljam i učim po pitanjima ali nisam bila tako maštovita kao ti ili bolje rečeno pametna ( iskreno nije mi ni palo na pamet nego sve vrtim po pitanjima i umorim se od papira ) unaprijed se zahvaljujem
  23. Znam da smo sada svi u frci sa učenjem ali ako netko nađe vremena da mi pošaljem sprance na mail zaninovici@gmail.com bila bih jako zahvalana
  24. Molila bi pitanja od Crnića i Brežanski na mail zaninovici@gmail.com jer su mi njih dvoje u komisiji. Hvala najljepša
  25. I ja bih molila skriptu na mail zaninovici@gmail.com Hvala najljepša i puno sreće svima
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija