Jump to content

lakali28

Korisnik
  • Broj objava

    11
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Eda javi se! Ja sam imala čast odgovarati s edom na usmenom, tek smo na kraju ispita shvatile tko smo.. Edu su pohvalili da je jako dobro znala, bravo! Mi smo nakon ispita otišli na piće, eda nam se nije pridružila, ona je sretno odlepršala kući svojoj istu večer i rekla da sutra dan ide na posao...
  2. metuzalemka jako mi je žao! Užasno je mi čitati pročitati da je netko pao... metuzalemka, koliko si pi spremala? je li ti komisija bila ona koja je predviđena rasporedom? Drž se!
  3. Uh, lakše je kad vidiš da je još netko u istoj kašici... marmolada- i ja bi bila najsretnija s takvim stavom, ali si ne mogu pomoći, lovi me očaj kad se sjetim koliko sam u ovo uložila, i da neki drugi računaju na mene, a i samo to da bi ovo sve trebalo opet proći sa puno manje samopouzdanja, ubije me... Uglavnom, ja sve to što zamišljam i planiram napraviti, dogoditi će se ako prođem, a ako ne- čeka me prekrasan period ronjenja po crnilu! Ali ajmo mi ovo još malo izdržati pa što bude!
  4. Ulazim u zadnji tjedan ponavljanja, a kako se približava tako ja sve to teže ponavljam, pokušavam se sjetiti jesam li što uopće učila, di mi je prošlo vrime..evo u zadnje sve to više provjeravam legalis, a ono sve to manje ljudi u istom problemu. Klecaju mi koljena od novosela, rađe bi da sam u grupi od hamarića za koga nema niti jednog pitanja objavljenog nego od novosela.... Ajme!
  5. hvala ketrin. očito površno čitam zpp, više sam se oslonila na skriptu... zato možda i ne kužim tvoje pitanje...
  6. Zna li tko kakva je to nadležnost po mjestu plaćanja?
  7. je li treća vrsta ono što se određuje privremenim zaključkom, radi osiguranja?
  8. eda, i meni je isto 20. prvi pismeni... ja ponavljam sve po redu, ali s "posebnim osvrtom" na pitanja ispitivača (što god to značilo!). malo mi sporo ide ali valjda ću stići još jedanput sve ponoviti počevši od sutra. Knedla mi je najviše radi kpp-a i uprave. Pozdrav!
  9. 1. Tužba zbog nezakonite radnje se podnosi općinskom sudu, tako stoji u zpp-u. ovo iz iskustva-dakle provjereno! 2. - 3.Zalogodavac mora biti vlasnik stvari. Iznimno će biti nevlasnik, ako su ispunjene pretpostavke da bi se od njega zbog povjerenja u promet moglo steći pravo vlasništva na stvari, odnosno vrijed.papirima.Ovako piše u klariću.
  10. Kolege, ni ja ne mogu više!! Već tri dana se vučem po obveznim, ko iz cementa! A kad se sjetim još nesretne ovrhe i trgovačkog, AAgrh!! LUDA! Imam još 19 dana i to me kao tješi ali svakim danom sve to gore... ja televiziju gledam, navukla se na serije i kalorije! i onda se mrzim neko vrijeme, pa učim, pa serija...začaran krug!
  11. Bog ljudi! i ja polažem 20.,21. i 22. Dakle još 3 tjedna fore! Uglavno da podjelim svoje jade na ovoj grupnoj terapiji, i ja već ludim što od neznanja, što od dosade od ovog načina života zadnjih par mjeseci! Ali valjda će biti nešto od toga! Učim već prilično, ali i dalje nemam nikakav osjećaj sigurnosti da makar nešto znam... isto ko i svi drugi: jedno ponoviš, drugo zaboraviš!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija