Jump to content

HOS-ST

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Postoji tiskanica IZJAVA o sastavu kućanstva koja se može kupiti tamo gdje se tiskanice prodaju,a cijena joj je 1,90kn
  2. Ovaj krizni porez je skroz prihvatljiv pa čak i mali jer se oporezuje samo iznos iznad 3000,00 kn. Znači da bi plaće i mirovine od recimo npr. 5000,00 kn prosječne plaće bile oporezovane sa samo 100,00kn. To i nije nešto,samo mislim da bi onima sa menadžerskim plaćama i plaćama raznoraznih nadzornih odbora trebalo lupiti po džepu sa malo većim postotkom. Svi su se sindikati borili za prava svojih članova,samo je naš dječak pristao na prvo što je stavljeno ispred njega,a taj prijedlog u odnosu na ovaj najnoviji ( koji još nije siguran ) za nas je kudikamo nepovoljniji.
  3. hajde neka mi netko pametan objasni šta to znači da nema rezanja mirovina , ali da se uvodi taj porez???!!! Smanjit će i mirovine i plaće pa zvali to rebalans ili porez... Tko tu koga hebe. Nije #OOPS# nego se pas pos....da oprostite.
  4. Svo zlo proizlazi iz one famozne brojke od 500 000 branitelja. Ma di je nađoše samo toliku???? Siguran sam da nitko od nas ne bi bio protiv revizije,samo oni što su to iskoristili,a nisu imali pravo i oni koji su im to omogučili. A takvi nam, na žalost, kroje i državu i politiku.
  5. ma šta su te nazovi udruge riješile bilo što za naš boljitak?! Sjede u udobnim foteljama i sišu novac iz države kao iz krave muzare. Udruge služe samo za njihove predsjednike i nekoliko poslušnika oko njih. Da nije tako imali bi jednu krovnu udrugu čiji bi se glas daleko čuo,a ne ovako. Tim " velikim " zalagateljima naših prava novci redovito sa više strana kapa u džep i baš njih briga za smanjenje naših mirovina.
  6. Ništa se ti ne sekiraj,oni što su to potpisali u naše ime,neće osjetiti to na svojoj koži jer su debelo potkoženi sa X drugih strana,ali jadni mi obični "mali" branitelji sa našim svakodnevnim problemima.
  7. Ma kakva politika i kakav Zoki???!!! Čovjek dobro kaže,odakle pravo onima koji su dobili stanove od države, saborske plaće i plaće u raznoraznim nadzornim odborima da u moje ime dogovaraju smanjenje moje mirovine?! Oni sigurno ne moraju još 27 godina vraćati stambeni kredit kao ja niti se moraju briniti kako i na koji način kupiti dici knjige za školu.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija