Jump to content

sunni

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je sunni objavio

  1. poštovani, zakupljena je konoba, a na terasi pored nje vlasnik ima pravo koncesije. da li troškove koncesije ubuduće treba plaćati zakupnik konobe ili zakupodavac (vlasnik i osoba koja je s lokalnom vlasti potpisala ug. o koncesiji) ?? puno hvala unaprijed
  2. moja prijateljica studira upravni studij, a ja sam na pravnom. razlika postoji u literaturi ali i u kriteriju na ispitu. npr. ja sam ispit iz građanskog spremala cca 2 mjeseca, a ona max tjedan dana. svakako je višu puno lakše završiti, ali mislim da se puno više isplati odmah upisati visoku. eto prijateljica je sad na tom faksu provela 3 godine, a svjesna je da posao najvjerojatnije neće skoro naći. tako da sad razmišlja o tome da krene ispočetka- sa pravom. a ove tri godine - otišle u vitar!
  3. 1. braća i sestre više nemaju pravo na nužni dio. to su mogli po starom zakonu koji se ne primijenjuje od 2003.godine. 2. suvlasnik smije samostalno pravno raspolagati svojim idealnim dijelom stvari, odnosno svojim suvlasničkim dijelom. znači smije ga prodati po pravilima koja vrijede za vlasnika.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija