Jump to content

Robyy

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Kupio sam Zemljište sa čistim papirima 1/1. Prepisao sam Zemljište na sebe bez ikakvih problema. Nakon 2 mjeseca me tužila žena od bivšeg vlasnika. Ona je vodila spor protiv njega i dobila ½ parcele. Nigdje nije bilo zabilježbe spora. Na Općinskom sudu sam dobio spor, ali Županijski sud je to poništio i dao njoj pravo, da se ona može upisat kao suvlasnica. Šta ja mogu poduzeti?
  2. Vaši roditelji mogu biti Oslobođenje od plaćanja poreza nekretninu, ako im je to prva kupljena nekretnina, za njih dvoje do 65 m² stambenog prostora.
  3. Postoji "Zakon o besplatnoj pravnoj pomoći" posto vaša majka ima mala primanja.
  4. Kupio sam zemljište sa čistim zk izvatkom 1/1 vlasničkim listom prijašnjeg vlasnika i sada sam upisan kao vlasnik predmetne nekretnine. Nakon mijesec dana dobio sam od suda tužbu. Mene i prijašnjeg vlasnika tužila je njegova bivša žena, posto je i ona ? vlasnica zemljista. Ona je prije pola godine dobila sudski spor i pravo na ? nekretnine. Za što ja nisam imao nikakvo saznanje. Njen odvjetnik zahtjeva da se poništi kupoprodajni ugovor. Bivši vlasnik mi je potvrdio pred odvjetnikom kad smo sklapali ugovor da je jedini vlasnik zemljiša i da nema nikakvih sporova, a šta je stalo i u zemljišnim knjigama, nije bilo plombi niti nikakvih upisa za ženino potraživanje. Ima li ona pravo da tuži mene? I šta mi je radit?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija