Jump to content

roko510

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je roko510 objavio

  1. Ima li što novo u sporovima s "Poslovnim informacijama"? Izgleda da se radi o istom obrascu po kojem su prijevare izvršene pa bi bilo dobro da se povežemo i oformimo jednu grupu svjedoka koja bi svjedočila u svim sporovima.
  2. Nitko ništa ne javlja za subotu? Je li uopće bio ispit? Kako je prošlo?
  3. Doris, pitanje je objavljeno na Legalisu među pitanjima za ožujak/2009, točnije rok 23.03.2009.g. Pitanje glasi: Načela obveznog prava, zašto su važna? Može li se primjenom načela donijeti sudska odluka?
  4. Ima li netko tko je polagao ili slušao ispit kod Sučevića da se uključi? Znam da je ovo pitanje on znao postavljati na ispitima, ali nisam naišao na odgovor koji je on prihvatio kao točan.
  5. Lucy, Conquest, ona priča sinoć je bila prestrašna za bilo kakav komentar, ubila me. Ali imponiraju vaša razmišljanja i naglašeni optimizam. Svaka vam čast na držanju! Ipak ovo nije najvažnija stvar u životu i prvenstveno treba čuvati zdravlje - što bi rekla moja žena: sve je dobro kad su dobri nalazi! Ne dajte se i ne posustajte! Želim uspjeh svima koji danas izlaze!
  6. Hvala Tantale! Odmori se,uživaj - zaslužio si! A vi ostali, koji izlazite danas i idućih dana - bez panike, samo mirno i hrabro, držim vam palčeve. I javite se kad završite, sve nas zanimaju rezultati i dojmovi. Sretno!!!
  7. tantale čestitam! danima pratim tvoju muku i drago mi je da si se konačno riješio. možeš li molim te malo detaljnije opisati ispit iz gp-a. je li ti ispitivačica bila g-đa damjanović? koliko je trajalo, kakva su bila pitanja?...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija