Jump to content

spell

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je spell objavio

  1. Poštovani, imam polubrata kojemu je nedavno umro biološki otac. Otprilike prije 2. mjeseca. Dakle pitanje je vezano za nasljedno pravo. Krenut ću sa par natuknica - polubratov "otac" i moja majka nisu bili u braku niti su živjeli zajedno - otac ga je priznao, ali nikada nije pitao niti brinuo (materijalno/financijski)za njega - isti se oženio i dobio dva djeteta Moje pitanje glasi: da li on (polubrat) s takvim statusom ima uopče pravo na bilo kakva potraživanja, i ako da, gdje se može obratiti za informacije o daljnim postupanjima. Unaprijed hvala
  2. Poštovani,moja situacija je slijedeća; radim u zdravstvenoj ustanovi 38 godina i 54 godine.Zbog reforme u zdravstvu upitno je moje radno mjesto. Moje pitanje glasi; da li postoji mogućnost da me pošalju u prijevremenu mirovinu? U tom slučaju da li imam pravo na otpremninu (koliku)i da li imam pravo na naknadu s burze. Ako da,koliko dugo imam pravo na tu naknadu?
  3. dragi forumaši, situacija je slijedeća:ostala sam sama sa 16mjesečnim dječakom.Problem je taj što nemam kome povjeriti dijete dok sam ja u potrazi za poslom ili radim. Živim u centru,u Zagrebu.Podstanar sam.Moje pitanje je,da li postoji način da malenog naknadno upišem u jaslice i koji je to? Unaprijed se zahvaljujem!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija