Jump to content

bornek

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je bornek objavio

  1. mmarac - jedno pitanje. Da li su ti skratili zabranu upravljanja vozilom ili je ostala kao i na pocetku?
  2. Molim Vas jos nesto. Prijatelj je pod "gasom" vozio u Labinu i zaustavili su ga. Dobio je novcanu kaznu i oduzimanje vozacke na 9 mjeseci. Ulozio je zalbu. Zanima ga gdje ce ici na sud, da li ce ici u Labin jer je tamo napravio prekrsaj ili ce na sud ici u Zagreb jer ovdje zivi? Puno hvala!
  3. Dal se tu misli na Heinzelovu, ako je dozvola izdana u PU ZAGREBAČKA? Onda da tamo provjerim? Hvala na odgovorima.
  4. Aha, pardon! Vozačka je kod mene, ali želim biti 100% siguran kada mi istice zabrana upravljanja. Zabranu sam dobio 16.10.2009.(na 3 mjeseca), ali želim biti siguran kada su na policiji unijeli u sustav. Iako mi se cini da oni, kada uvedu u sustav, upisuju datum koji pise na papiru koji poštar vrati kada preda postu. Hvala!
  5. Poslao sam upit na mail policija@mup.hr i samo su mi odgovorili Poštovani! zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima počinje teći od dana kada je Rješenje ili drugi akt kojim je utvrđena postalo pravomoćno. Pa, molim Vas, da li trebam ici osobno u Heinzelovu (na vozačkoj pise da je izdana u PU ZAGREBAČKA) ili postoji neki drugi mail ili telefon na koji mogu saznati?
  6. Jos samo jedno pitanje. Ako bi me slucajno zaustavili, da li bi to sto se vozim pod zabranom bilo odmah kazneno djelo ili je to prekrsaj koji moze postati kazneno djelo? Hvala na odgovorima.
  7. Molim vas za pomoć. Prije godinu i 3 mjeseca (8mj 2008) napravio sam prekrsaj prolaska kroz crveno. No, jedan semafor nije radio, a drugi nisam vidio od tramvaja. Zakasnio sam sa žalbom, te mi je danas, 16.10.2009, dosla obavijest o izvršenju zaštitne mjere od 3mj. Zanima me da li se mogu zaliti na tu obavijest, jer mi auto koristi za posao (ne do posla, nego bas radim vozeći)i školovanje (fakultet je u V.Gorici, zivim u zapadnom djelu Zagreba)? Vozačka dozvola mi je neophodna. Da li barem mogu nekako skratiti vrijeme trajanje zabrane? I da li je olakotna okolnost sto mi je zabrana dosla tek nakon 15 mjeseci? Puno hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija