Jump to content

zplecko

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. moj gmail je: zplecko@gmail.com.Hvala.Nadam se da će mi izraćun pomoć.
  2. Zanima me program za izraćun mirovine.Molim vas pošaljite na / zplecko@gmail.com
  3. Molim odgovor od mrljavca ili ako netko drugi zna.Predao sam za pogoršanje (do sada imam 40%vojno i 60% civilno).Hrvi20%trajno.Spis je prvo bio kod medicinskog vještaka ,okoper dana,da bi sada na njihovim stranicama pisalo :Za vaš spis zadužen je ROK POVJERENSTVA ZA REVIZIJU OCJENE INVALIDNOSTI(ROK MOMBS).Ne znam što to znaći,Dali dobro ili loše ,te kada bi mogao oćekivat da se spis riješi.Hvala.Pzzzz.
  4. Molio bih odgovor i pomoć ako može gsp. mrljavac ili ako tko drugi zna odgovor.Imao sam hrvi 20% privremeno i kao takav otišao sam u mirovinu 40%vojno i 60% civilno.To je bilo 03. 11 2009.Na to sam nakon nastavka lijećenja i jednog ležanja na psihijatriji predao zahtjev na pogoršanje,te povećanje omjera rat,mir ali su me odbili,podnio sam žalbu i nju su odbili.Nastavljam sa lijećenjem na psihijatrijia a 09. 10 2012 dobivam od komisije riješenje hrvi za stalno.Moje pitanjeali bih ponovo mogao predati zahtjev na pogoršanje,sobzirom da sada imam hrvi za stalno i redovito idem na psihijatrijske kontrole(jedino sada nemam bolnićko lijećenje)Što mi je činiti . (ako predam zahtjev da li mi mogu umanjiti omjer rat ,mir,a ako ne dali imam šanse na povećanje.Sa nestrpljenjem i zahvalnošću ćekam odgovor.
  5. molim ako mi netko može pomoći sa odgovorom.predao sam zahtjev za pogoršanje omjera rat-mir.dobio sam odgovor da mi ostaje isto.dali se vrijedi žaliti,gdje i kakve su šanse za povoljan ishod.
  6. molim te ako mi možeš odgovorit.hrvi 20%,još nije stalno.U mirovini sam vojnoj.Rat40%,mir60%.Predao sam zahtjev za pogoršanje,sa novum papirima liječenja.Opći liječnik je ispunio papir o pogoršanju i ovjerio svu novu liječnićku dokumentaciju .to sam sve predao na uruđbeni prije oko dva mjeseca.nikakav odgovor još nisam dobio.kada bi ga trebao dobiti dali ima šanse da se omjer rat mir popravi u korist rata.
  7. Molim pomoć,odgovor.U mirovini sam 40 vojno 60 civilno od 04.11 2009.god.Hrvi 20% po ptspi-u,nije trajno.Drugostupanjska potvrdila po drugi put,a vrijedi do 03 mj.2012 god.Neprekidno se i dalje lijećim po ptspi-u.Dali bi mogao podnjeti zahtjev za pogoršanje bolesti,što mi je sve potrebno od papira,te dali postoji opasnost da bi mi smanjili omjer vojno-civilni.Imam li šanse za povećanje omjera. Braniteljski pozdrav te hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija