Jump to content

lonely1

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je lonely1 objavio

  1. lonely1

    TTO

    sta se podrazumjeva pod teske tjelesne ozljede?
  2. evo ovako..suprug mi se nalazi na izdrzavanju kazne u lipovici..ima sveukupno godinu i 4 miseca..u istrazi je bio malo manje od 5 miseci, a dosad je odsluzio sve skupa 7 miseci.. e sad...znaci 18.03. ima pola izdrzane kazne, a komisija za uvijetni otpust mu je 09.03...zanima me koliko je pametno da sad pise molbu za uvijet ili je bolje da ceka 6 misec.. ako sad bude pisao jeli postoji mogucnost da ga odbiju pa da nema pravo do kraja kazne vise pisat ili ga mogu i sad prolongirat za 6 misec... nadam se da ste ista skontali iz ovog mog posta jer sam se i ja sama pisajuci pogubila. unaprijed zahvaljujem...
  3. dali je itko cuo da i sudac izvrsenja moze umanjiti kaznu zatvora?? dali je maksimalan "zigips" 2 miseca?
  4. lonely1

    zatvor

    dobijes poziv od sudca da se javis i onda ti on odredi datum kad da se javis u zatvor... izvrsenja pocinju obicno 10,20 ili 30 u mjesecu...sudac ti moze odgodit eventualno 10 dana odlazak...a po primljenom rjesenju za odlazak ti u roku tri dana imas pravo trazit odgodu izvrsavanja kazne (to ce ti sve oni objasnit kad ti daju rjesenje).. eto,,nadam se da sam barem malo pomogla..
  5. nama je nakon potvrdene prvostupanjske presude dosao poziv za zatvor u roku misec ipo dana...
  6. i mene ovo jako zanima... koji su uvijeti...
  7. molila bi nekoga ako zna nakon koliko dana od ulaska u zatvor zatvorenik ima pravo na telefonski poziv? radi se o zatvoru u zagrebu odjel za dijagnostiku. unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija