Jump to content

tetamica

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Bok! Mislim da tvoj poslodavac nije u pravu. To jos nisam cula da samo vss polaze DSI. Ja radim u gradskoj upravi i svi sluzbenici moraju poloziti DSI, osim ako si namjestenik (to su pomocni poslovi ali mozes ih raditi i sa sss). Najbolje nazovi u ZG Ministarstvo uprave i pitaj njih za savjet. Vjerujem da ce ti dati odgovor. Sretno!
  2. Bok Alle! Napokon netko tko ima poseban dio kao i ja! Ja sam prijavila DSI i svaki dan cekam poziv. Imam stariju skriptu, a novi zup i uredsko sam isprintala pa cu ovako prouciti jer od nikoga jos nista nisam dobila. Ako hoces mogu ti to poslati. Molim te, ako dobijes nekakvu skriptu posalji mi. Zelim ti srecu za mjesec dana i voljela bi ako mi budes mogla javiti svoje iskustvo za poseban dio ili ako u medjuvremenu cujes necije iskustvo. Moj mail je: mirna.razek@gmail.com Pozdrav!
  3. Bok svima! Prijavila sam DSI kao VŠS stručni referent za gospodarstvo. Saznala sam da će mi posebni dio biti Zakon o obrtima / Obrti. Ima li netko iskustva kakva su pitanja? Molim javiti na mail: mirna.razek@gmail.com Hvala!
  4. Bok svima! Ima li tko novu skriptu za DSI sa izmijenema u ZUP-u i uredskom? Prijavila sam ispit za VŠS. Radim kao strucni referent za gospodarstvo na poslovima zakupa javne površine. Molim slati na mail: mirna.razek@gmail.com Unaprijed hvala! Pozdrav iz Slavonskog Broda!VŠS strucni referent za gospodarstvo
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija