Jump to content

bonkasdixi

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je bonkasdixi objavio

  1. Meni je bilo vrlo opušteno i ležerno na razgovoru. U komisiji su bile sutkinja, državna odvjetnica, psihologinja te predstavnica ministarstva pravosuđa. Prvo su me pitale da kažem nešto o sebi te o dosadašnjem radnom iskustvu. Zatim smo pričale u kojem bi gradu najviše voljela dobiti posao te da li bi pristala ići u neki drugi grad. Pitale su me također da odaberem što mi je draže između suda i DO. Sve moje odgovore u vezi toga su zapisivale. I to je bilo to. Također sam čula da će rezultati biti u studenom.
  2. Molim Vas da mi na pm preporučite nekog dobrog odvjetnika za radno pravo u Zagrebu. Unaprijed se zahvaljujem.
  3. Iz provjerenih izvora sam čula da je u Zagrebu zaposlen netko preko debele rodbinske veze, tako da ništa od toga.. Također, oni ni ne javljaju da je testiranje završeno i da su primili nekoga drugoga.
  4. Od 8. veljače ove godine ponovno se mogu postaviti zahtjevi za sufinanciranje mladih bez radnog staža. Valjda će sada situacija krenuti na bolje...
  5. Na razgovoru su tri kolegice, meni se čini pravnice, a ne psiholozi, bar po onome što su rekle o sebi. Pitaju te neka pitanja o tebi, malo o faxu, daljnjim planovima za budućnost, ništa posebno sve u svemu... Sretno..
  6. Koliko sam ja shvatila, na testiranje za pripravnika je bilo pozvano oko 60-70 ljudi, rekli su da će se javiti u roku od 10 dana onima koji su prošli u drugi krug.
  7. Obavijestili su pozivom na mobitel, ali na testiranju sam čula da su neke zvali i putem maila, navodno ovisno o tome jesi li se prijavio poštom ili e-mailom. Konkretno ja sam poslala prijavu poštom. Testiranje se sastoji od tri testa, svaki po 40 zadataka. Prvi je bio test verbalnog rasuđivanja, zatim numeričkog rasuđivanja i na kraju test apstraktnog razmišljanja. Sveukupno je trajalo 90 min. Meni je bilo naporno i teško.
  8. Pozdrav, jučer sam bila na testiranju u Agrokoru za radno mjesto dipl. pravnik pripravnik u Zagrebu. Ne znam je li to ujedno bilo testiranje i za Dardu i Vukovar ili će to organizirati negdje drugdje i u drugo vrijeme.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija