Jump to content

nala01

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je nala01 objavio

  1. Izvinjavam se zbog ne javljanja. Na opčinskom su napisali prigovor i proslijedili na Županijski a što to znači stvarno neznam.
  2. Koliko znam rtv isto podliježe zastari nakon godinu dana. Pogledajte malo; Izvod iz Zakona o obveznim odnosima Jednogodišnji rok zastare Članak 232. (1) Zastarijevaju za jednu godinu: 1) tražbina naknade za isporučenu električnu i toplinsku energiju, plin, vodu, za dimnjačarske usluge i za održavanje čistoće, kad je isporuka, odnosno usluga obavljena za potrebe kućanstva, 2) tražbina radiopostaje i radiotelevizijske postaje za uporabu radioprijamnika i televizijskog prijamnika,
  3. Poštovani, Molila bih hitnu pomoć. Naime radi se o slijedečem; 29.06.2008. dobila sam račun od amexa za nepodmirene obaveze spram njih u iznosu od 6900 kn. Iste godine u 08. mjesecu sam to zatvorila iz kredita da bi mi sada sjela sudska ovrha na tekući račun u iznosu od 8000 kn+ troškovi. Šta mogu napraviti jer mi sjeda otpremnina i kako je to moguće kada je dug bio zatvoren. Unaprijed zahvaljujem
  4. Jesam i napisala sam prigovor odnosno zamolbu za obročnu otplatu međutim oni jednostavno ne žele pristati na to nego traže uplatu odjednom u cijelosti.
  5. Neznam da li imate odvjetnika ako imate on treba ishodovati sudsku blokadu na nekretninu što znači da nitko nemože raspolagati njome do kraja sudskog postupka. Tako je kod mene.
  6. Nisam shvatila odnosno nisam čitala osim onog dijela da se radi o kamataru. Ja sam na sudu već tri godine sa "svojim" i prošla sam od USKOK-a pa nadalje. Jedino znam sa sigurnošću da ne smiješ odustati i pokleknuti.
  7. Piše; Pozivate se u gornjem predmetu kao stranka pristupiti na ovaj sud ODMAH od 09.00 do 14.00 sati, soba br. 120/1 kat. Predmet; br. ll-ovrv-14785/09 Radi; ovrhe
  8. Prvi puta sam prisutna i lijepo bih molila pomoć. Naime imam popriličan dug u Plinari i sada sam dobila poziv da se javim na Opčinski sud kod sudskog savjetnika u svezi ovrhe. Molila bi da mi netko objasni šta me tamo čeka i šta mogu a šta ne.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija