Jump to content

svila

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je svila objavio

  1. Ja ću tužiti samo dok dođe odgovor na žalbu ili prođe j... vrijeme koje je potrebno za to...
  2. Forumaši svaka čast, ako treba tu smo rame uz rame !!! Meni se gade više i slušati i gledati kako neznaju nakoji način popljuvati i baciti u zaborav sve ono što su Hrvatski Domoljubi dali za ovu državu. To nije njihova država već onih koji su je obranili !!!
  3. Ne znam šta se dešava kod našeg bivšeg poslodavca ali u pošti kažu da čim zaprime povratnica stiže ali u mom je slučaju kao i kod drugih prošlo više od uobičajenog putovanja pošiljke. Nitko nezna što je uzrok zastoju. Bar ja neznam. Možda se ministarstvo preselilo !!!
  4. Pozdrav svim braniteljima koje muči problem razlike otpremnine. Kao i Vi u istoj sam situaciji, umirovljen 12.06.2009 riješenje dobio u veljači 2010 na moju inicijativu ali sa datumom od 20.11.2009. Odmah sam poslao zahtijev MORH-u ali ubrzo dobio odbijenicu kao i mnogi, poslao sam žalbu i sada čekam odgovor. Smatram da bi trebali tužbom probati ostvariti svoje pravo pogotovo radi sporosti administracije. Molim da ako netko dobije odgovor na žalbu javi... Sretno
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija