Jump to content

kaktikatica

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. prolaznice ti toliko ne razumiješ ništa da je to naprosto žalosno i svaka daljnja rasprava s tobom bi bila vrijeđanje vlastite pameti. mislim da su ti kolege rekle sve što misle o tvom stupidnom potezu i da imaš imalo srama više se ne bi javljala. svim ostalim kolegama još jednom želim puno sreće!
  2. svaka čast, nadam se da će nepromišljenim kolegama koji su ovakvim izjavama ugrozili i sebe i druge ovo napokon začepiti usta i podsjetiti ih da se prime učenja a ne da se bave glupostima
  3. i meni su bodovi bili važni jer sam polagala po novom na roku u 12. mjesecu. i tada je bilo svega, odnosno oduvijek je bilo svega, i kada se polagalo po starom i sad kad se polaže po novom. ali ovako to iznositi na forumu je naprosto užasavajuće i još se uvijek ne mogu načuditi kako je to ikome palo na pamet ovdje napisati. očito nekome tko nema dovoljno pameti. još jednom ponavljam da se ja nisam služila tom metodom jer će se sad vjerojatno naći netko pametan i reći vidiš ovu i ona je jedna od tih. jednostavno ne volim cinkaroše, jal i zavist, a pogotovo ne one koji pametuju bez pokrića i te osobine mi dosta govore o čovjeku, a da ne kažem o budućim kolegama. samo zato sam reagirala. ne branim ljude koji pribavljaju presude, ali trebalo bi biti svjestan činjenice i da ne kažem dovoljno pametan da se informacije ovakvog tipa ne iznose javno putem foruma. uostalom uvjerena sam prolaznice da je tebi na ispitu, ili bilo kome drugom, netko ponudio presudu da bi ju prihvatila, što god ti sada ovdje govorila. stoga stojim pri onome što sam napisala.
  4. ovakve stvari se ne pišu na forumu. sram vas može biti. ja sam svoj pravosudni odavno položila, a da se pri tom nisam služila nikakvim ilegalnim sredstvima pribavljanja presude, al mi se svejedno smučilo kad sam ovo pročitala. koja je to razina jala i nekolegijalnosti. naravno da su svi itekako svjesni činjenice da ovaj ispit nema zacrtana mjerila objektivnosti, ali ovako prosipati informacije o prepisivanju presuda mi je naprosto gadljivo. vama koji ste to tako lijepo podijelili s javnosti i još se naslađujete s činjenicom da bi ocjenjivači to mogli pročitati se iskreno nadam da ćete pasti. i ne bih vas htjela imati za buduće kolege jer si mogu misliti kakva bi to suradnja bila. svim drugim kolegama najiskrenije želim puno sreće.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija