Jump to content

zrinquah

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je zrinquah objavio

  1. Pitanje Moderatoru! Postovanje, otvaram obrt za ugradju noktiju i njegu istih i sad sam zapela. Problem, ako ćemo ga tako nazvati je taj da ne znam kako imeovati djelatnost jer jednog bih dana voljela uvoditi lagano i depilaciju i prodaju lakova za nokte i medicinskih kura za nokte.Svake god bih platila edukaciju pa čak i za pedikuru i masazu,a prodavala bih lakove na način da mi dobavljač pošalje policu sa svojim lakovima, ja kupim po veleprodajnoj i prodajem.Htjela bih se sad recimo zastiti da kad sve to počnem uvoditi ne gubim vrijeme na preimenovanje same djelatnosti vec da sve to imam. Molim vas savjet jer nisam pametna, ne znam sta da radim. Obrt ce biti ne vezani, dakle tecaj imam ali praktički mi i ne treba za otvaranje, a samo mi je sad zapelo na nazivu same djelatnosti! Bila bih vam zahvalna na brzom odgovoru, Pozdrav
  2. Prije svega pozdrav svima, pod hitno mi treba neki savjet vezan za moj slučaj!! Roditelji su mi se sluzbeno razveli prije nekoliko mjeseci, ali su se rastali prije 7 godina kad je gospodin digao kredit i pobjegao s novcima, a i sa novcima od dječijeg doplatka maloljetnog brata! Moj otac je 2 mj bio u zatvoru u Zadru radi premlaćivanja mame, mene i sestre i to je otišao nakon godina prijava i sporosti nadleznih institucija!Osim fizičkog i psihičkog maltretiranja(tjeranja iz stana, zaključavanja nas u wc i u sobu, maltretirnja) on ima problema i sa alkoholom! Ovisan je o kladionicama, živi u iznajmljenom stanu i radi u c.ex-u u kojem ima plaću preko 4000 kn,ali naravno, to mu ne moze pokriti dugove nego mu maloljetni brat daje svoj đeparac jer on govori da smo ga mi pokrale!! Sad dolazim do glavnog djela: prije 20 god moja mama je od NAMA-e dobila stan radi moje sestre i mene, jer je samo 4-očlana obitelj imala pravo, moj "otac" je bez znanja moje mame umjesto nas 4. stavio sebe i mamu kao vlasnike i sada on trazi da se stan proda i podijeli na pola! Stvar je u tome da on u 7 god niti jednu alimentaciju nije platio jer je pred sutkinjom rekao da nema novaca jer ima auto i niti jednu ratu kredita koju su uz stan morali plaćati!! Dakle, vaznije je auto od djeteta i mjesta gdje će dijete živjeti!! Nakon saslušanja na sudu, 4. mj. nije htio uplatiti alimentaciju i sad kad mu je sud prisilno počeo uzimati- jučer nam je došao prijedlog njega i odvj. da se stan (kojeg je moja mama renovirala, brinula se i opremila svime), proda na javnoj dražbi!! molim vas za savjet jer više ne znamo šta nam je činiti!!! dA napomenem, moja mama je plaćala rate kredita za stan, i svi računi od ulaganja su kod nje!! Molim vas za pomoć jer ćemo biti izbačeni na ulicu, a njega u tome kako izgleda neće nitko spriječiti..
  3. Prije svega pozdrav svima, pod hitno mi treba neki savjet vezan za moj slučaj!! Roditelji su mi se sluzbeno razveli prije nekoliko mjeseci, ali su se rastali prije 7 godina kad je gospodin digao kredit i pobjegao s novcima, a i sa novcima od dječijeg doplatka maloljetnog brata! Moj otac je 2 mj bio u zatvoru u Zadru radi premlaćivanja mame, mene i sestre i to je otišao nakon godina prijava i sporosti nadleznih institucija!Osim fizičkog i psihičkog maltretiranja(tjeranja iz stana, zaključavanja nas u wc i u sobu, maltretirnja) on ima problema i sa alkoholom! Ovisan je o kladionicama, živi u iznajmljenom stanu i radi u c.ex-u u kojem ima plaću preko 4000 kn,ali naravno, to mu ne moze pokriti dugove nego mu maloljetni brat daje svoj đeparac jer on govori da smo ga mi pokrale!! Sad dolazim do glavnog djela: prije 20 god moja mama je od NAMA-e dobila stan radi moje sestre i mene, jer je samo 4-očlana obitelj imala pravo, moj "otac" je bez znanja moje mame umjesto nas 4. stavio sebe i mamu kao vlasnike i sada on trazi da se stan proda i podijeli na pola! Stvar je u tome da on u 7 god niti jednu alimentaciju nije platio jer je pred sutkinjom rekao da nema novaca jer ima auto i niti jednu ratu kredita koju su uz stan morali plaćati!! Dakle, vaznije je auto od djeteta i mjesta gdje će dijete živjeti!! Nakon saslušanja na sudu, 4. mj. nije htio uplatiti alimentaciju i sad kad mu je sud prisilno počeo uzimati- jučer nam je došao prijedlog njega i odvj. da se stan (kojeg je moja mama renovirala, brinula se i opremila svime), proda na JAVNOJ DRAŽBI!! molim vas za savjet jer više ne znamo šta nam je činiti!!! dA NAPOMENEM, MOJA MAMA JE PLAČALA RATE KREDITA ZA STAN, I SVE RAČUNE OD ULAGANJA SU KOD NJE!! Molim vas za pomoć jer ćemo biti izbačeni na ulicu, A NJEGA U TOME KAKO IZGLEDA NEČE NITKO SPRIJEČITI.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija