Jump to content

slipy

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. je natječaj za ovo je prvi, ali bilo je i lani nešto slično. znam ljude koji idu na to. a točno nas ima 593. zvala sam jutros ministarstvo, a popis još nije objavljen. bit će redosljed testiranja.
  2. ja sam isto u dilemi. čujem svašta. da se već zna čije je koje mjesto. bile sam zadgrijana na početku, dok mi frendica koja je puno starija, radi na prekršajnom sudu rekla da se ne nadam previše. tako da sam ja to i zaboravila. nisam mislila ni da će me zvati na testiranje. ne znam sutra ću zvati ministarstvo. pitat ću koliko nas ima, pa ću vidjeti i odlučiti. javit ću vam sutra što su mi rekli. nadam se da su i oslati iskreni. bok
  3. ja sam isto u dilemi. čujem svašta. da se već zna čije je koje mjesto. bile sam zadgrijana na početku, dok mi frendica koja je puno starija, radi na prekršajnom sudu rekla da se ne nadam previše. tako da sam ja to i zaboravila. nisam mislila ni da će me zvati na testiranje. ne znam sutra ću zvati ministarstvo. pitat ću koliko nas ima, pa ću vidjeti i odlučiti. javit ću vam sutra što su mi rekli. nadam se da su i oslati iskreni. bok
  4. bok svima. ja sam poslala neovjerene dokumente.sve su mi kopije pa sam dobila poziv. netko je napisao da nas ima 600- di je dobio takvu informaciju. i da li netko zna,a vjerojatno postoji netko tko zna nekoga iz prijašnje grupe, kakva su pitanja.bila bi zahvalna. sretno svima znam da je puno za ponoviti, ali ako smo izdržali studiranje 7 godina, možemo i ovo. sretno svima.
  5. ja sam jučer dobila poziv na testiranje u zagreb 16.07., za vježbenika. kazu da će biti na stranicama ministarstva objavljea lista. gledala sam ali nema ništa. ak tko zna gdje je popis molim da jave.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija