Jump to content

sibenik44

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. T-HTcom će dividendu dioničarima isplatiti 23.svibnja. Što znači da je novac iz Fonda negdje oročen, ili je dan Vladi za krpanje rupa bez dna te nemaju novca za isplatu stipendija-iako su tvrdili da je novac unaprijed osiguran-dok ne dobiju novac od dividende. Po tome, isplate će uslijediti kad taj novac dospije na račun Fonda. Nikome od kolega s faxa moje djece nije isplaćena stipendija još!
  2. u mirovini sam po članku 6a i sad mi se nudi posao-stalno zaposlenje. čitam tu da se mirovina umanjuje za polovinu. molim-koja je procedura prijave mirovinskom i koliko je umanjenje mirovine? hvala!
  3. supruga mi ostvaruje pravo na novčanu naknadu s biroa u trajanju 90 dana. no, također ima i 18 mjeseci pravo na rodiljnu poštedu. dakako da je povoljnije ako se može 3 mjeseca naknada s biroa pa na rodiljnu poštedu. ali, problem je što pravnici ni na HZZ ( Birou ) ni u HZZO ne znaju decidiran odgovor jeli se to može i kako ostvariti. molim stvarne znalce da daju konkretan odgovor i konkretan postupak. hvala unaprijed!
  4. nije prvi put! obrazloženje ne želim pisati jer bi uzburkalo nemirne duhove!
  5. prvostupanjska je bila u rujnu. drugostupanjsko je bilo polovinom srpnja ove godine. prvostupanjsko-30%. drugostupanjsko-manje od 20%!
  6. p.s. kad se sitin prije 7-8 godina nisan smija sist u osobni auto i voziti jer bi me iznenada napa čudan strah od ničega! a sad bez problema vozim autobus ili prikoličara i to busom do vrha njemačke, ili prikoličar do espanje!
  7. neznan kako je vama, meni je bilo strašno! nesanice, ludila...ma grozno. a nisan tija na liječenje. i onda me rođak nasanjka i navuka na tanak led da mu kao malo pomognem oko posla...i mic po mic, već 5 godina san se riješija aveti zvane PTSP i vrlo uspješno radim i to posao profi vozača! naravno, izbjegavan mista di se branitelji skupljaju i kukaju o problemima jer me to opet vrati unazad. izbjegavan sumorne priče. biran mista i društvo za izići. jer san skužija kako se lako mogu vratiti di ne želim nikom da je. dakle, svako triba tražiti sebe, svoj mir i svoj gušt. nema pravila kako !
  8. MIRNA! ajd plati pivu;-)) pa se družimo!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija