Jump to content

kiti

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. može li mi netko reći za koliko se vremena dobije diploma da si položio dsi
  2. hvala na informacijama!! jesi li ti vss i ajde molim te reci tko bira ministra i na prijedlog koga?? hvala i pošalji mi skriptu na kiti@net.hr
  3. molim da me netko odgovori na ova pitanja: 1. osobna prava 2. politička prava 3. gospodarska prava 4. socijalna prava 5. kulturna prava 6. tko imenuje ministre 7. tko imenuje pročelnike i na temelju čega 8. tko imenuje predstojnike ureda 9. državne upravne organizacije, tko je na čelu koje i 3 primjera 10. dsi i zup povezanost 11. iz kojega ugvora proizlaze 4 slobode prava EU 12. tko može raspustiti župana 13. tko određuje mjesne odbore 14. tko odlučuje o broju općina i gradova, promjena naziva 15. razlika namješrenika i državnog službenika 16. razlike plaće državnih službenika i javnih službenika 17. lisabonski ugovor hvala!
  4. što se sve treba naoučiti iz Zakona o radu?? i što sve je sve važno za reći o ustavom ugovoru i lisabonskom ugovoru iz EU?? hvala
  5. što se dogodi kada si primljen u državnu službu kao vježbenik na neodređeno vrijeme uz obvezu polaganja dsi u poku 6 mjeseci po isteku vježbeničkog staža, nadalje prošao je rok od šest mjeseci i ideš polagati dsi, no ne tvojom krivicom jer ti si to na vrijeme prijavio i dogodi ti se na ispitiu da padneš... i što onda imaš li pravo na popravak ili ti služba prestaje???
  6. molim da se i meni proslijedi što se sve treba naučiti iz EU? hvala kiti@net.hr
  7. može li mi netko pomoći zakon o radu za vss pravnike što se mora učiti?? i sada u konačnici koliko immao otvorenih poglavlja a koliko zatvorenih što se tiče eu??
  8. molim te pomozi, po čemu učiš EU ako imaš dobru skriptu molim te pošalji mi kiti@net.hr
  9. Tomy, molim te ukoliko si dobio skriptu da mi je proslijediš na mail kiti@net.hr koliko dugo se pripremaš i po čemu učiš!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija