Jump to content

Gabrielle

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Hvala! Nadam se da će sutra proći sve u redu. Držite mi fige.
  2. Dijete od 3 godine, iako je malo, kuži puno više nego što mi možda i mislimo. Kako zbog suda, ali prvenstveno zbog djeteta nađite nekoga da ga pričuva.
  3. U czss sam dolazila samo kad bi nas pozvali, znači nisam ih obilazila i dolazila se žaliti na njega.Mogu li oni to protumačiti kao nezainteresiranost? Djete mi treba vraćati do 19.30h a kasni po pola sata-sat. Kad je vikendom kod njega ne javlja mi se na tel. U centru kažu da se moramo dogovarati u vezi djeteta i da se ne lovim odmah na to što ne vrati djete na vrijeme, neka budem fleksibilna! On se ponaša kao da može sve i nitko mu ništa ne može. A svaki moj pokušaj da budem fer prema njemu (nakon svega!) on okreće protiv mene. Imam osjećaj da je ovo borba s vjetrenjačama.
  4. Dodijeljeno mi je privremeno skrbništvo nad djetetom. Nisam, narkomanka,alkoholičarka niti psihički bolesnik.Radim, imam veliku kuću u kojoj živim sa bakom i djedom. Kad sam odlučila napustiti muža zbog učestalog psihičkog, a vrlo često i fizičkog zlostavljanja zaprijetio mi je da će me prijaviti za zanemarivanje djeteta. Naravno to nije istina i nema niti jednog dokaza za to, osim ako se ne računa pod zanemarivanje da je češće on uzimao bolovanje zbog djeteta, jer ja zbog svog posla nisam mogla.Kad smo vozili malenog u vrtić ja sam morala ostajati u autu, on bi dolazio po njega u vrtić (ja ne vozim), išao bi sam s njim doktoru, mene nebi htio povesti jer "ja imam drugog posla u kući",a pješice da krenem za njima imam sat vremena hoda... Uporno me je pokušavao isključiti iz djetetova života i prikazivao se kao brižan otac. Maleni sad ima 4 godine. Sutra ponovo imamo sud i zanima me dali postoji mogućnost da on dobije dijete. Imam osjećaj da na czss nisu ozbiljno shvatili da se ja njega bojim i da mu se zbog toga bojim u potpunosti suprotstaviti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija