Jump to content

rjecanka

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je rjecanka objavio

  1. dragi kolege samo sam vam htjela reci da u jackalovoj skripti trgovačkog prava pod pitanjem 169.posljedice otvaranja stečajnog postupka, nedostaje odgovor vezan uz prijeboj pa si to pogledajte iz zakona. također sam primjetila da se u skripti, kao i u nekim pročišćenim tekstovima, kao tijelo d.d.-a navodi "nadzorni odnosno upravni odbor". mislim da je to zapravo nadzorni odbor a ovo "odnosno upravni" valjada želi naglasiti da se odredbe o nadzornom u većini primjenjuju i na upravni... inače svaka čast svima koji su se potrudili sastaviti i objaviti skripte, iako ja učim uglavnom po zakonima neke su mi bile stvarno korisne!
  2. i ja stalno gledam i drhte mi prstići na tipkovnici... isto sam već pomislila da gledam na krivom mjestu
  3. i ja stalno gledam i drhte mi prstići na tipkovnici... isto sam već pomislila da gledam na krivom mjestu
  4. dragi kolege samo sam vam htjela reci da u jackalovoj skripti trgovačkog prava pod pitanjem 169.posljedice otvaranja stečajnog postupka, nedostaje odgovor vezan uz prijeboj pa si to pogledajte iz zakona. također sam primjetila da se u skripti, kao i u nekim pročišćenim tekstovima, kao tijelo d.d.-a navodi "nadzorni odnosno upravni odbor". mislim da je to zapravo nadzorni odbor a ovo "odnosno upravni" valjada želi naglasiti da se odredbe o nadzornom u većini primjenjuju i na upravni... inače svaka čast svima koji su se potrudili sastaviti i objaviti skripte, iako ja učim uglavnom po zakonima neke su mi bile stvarno korisne!
  5. evo ja sam sada dobila g. Nevena iz ministarstva (koji je bio u dvorani II na pismenom) i kaže da ispiti pomalo počinju dolaziti pa da provjeravamo na njihovim stranicama od slijedećeg tjedna! i meni treba još vremena pa se nadam da neće biti jako brzi...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija