Jump to content

azriela83

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Martina21, skriptu iz Eu sam si napravila sama, tako da sam otišla na stranice MVPEI-a i tamo pokupila sve informacije koje nude. Na njihovoj stranici ima RH-EU dio sa strane, ima sve od početka do kraja, treba malo pročačkati...
  2. Pozdrav svima, poučena iskustvima drugih (s ovog foruma), i ja ću dati mali doprinos svima koji tek polažu ispit. Danas, 23.10. sam položila ispit i presretna sam nakon puno neprospavanih noći, pa evo ukratko kako je bilo: Najbolje rečeno ni lagano ni teško, osnove morate znati a ako znate i više od toga onda će biti jednostavno. Danas nije bilo poznate crne žene ili kako god ju zvali za ZUP i ZUS, pa se moglo normalno proći. Velika boljka je bila EU, gdje su dosta popadali (više iz toga nego iz ZUP-a i ZUS-a kolko je meni poznato..) pa učite to pomno i godine obavezno, bez datuma a posebno Hrvatska na putu ka EU. Sve u svemu ništa jako strašno, ali mi je drago da sam se recimo dobro pripremila. Svi ispitivači su bili korektni i izvlačili iz tebe sve dok nešto nisi rekao točno. Svim budućim polagačima želim sreću, ne bojte se i pozdrav!
  3. Samo sam htjela reći da mi je lakše kad čitam vaše pozitivne dojmove, jer polažem 23.10. i ne spavam, imam tremu i sl... Čim to prođem (nadam se pozitivno) javit ću se sa svojim dojmovima kako bi i ja nekome olakšala sve to.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija