Jump to content

elistone

Korisnik
 • Broj objava

  34
 • registrirao se

 • Zadnja posjeta

O elistone

 • Rang
  Iskusan

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

 1. Molim ako neto zna u Zagrebu neku detekivsku agenciju gdje se moze platiti detektor lazi ? hvala.
 2. molim ako netko zna sto tocno moram uciniti nakon sezone kako bi ostvario pravo na naknadu od 6 mj,gdje se treba prijaviti, sto treba od dokumenata. hvala na odgovoru.
 3. molim ako netko zna sto tocno moram uciniti nakon sezone kako bi ostvario pravo na naknadu od 6 mj,gdje se treba prijaviti, sto treba od dokumenata. hvala na odgovoru.
 4. pa to mi nije jasno, auto je kupljen vlastitim novcem,zaradjenim a ne ukradenim, auto je vlasnistvo moga sina ,obojca imamo vozacke dozvole,u evropskoj uniji smo i da ne smijem voziti u RH,ovo mi je šok !!!
 5. hvala na odgovoru, mozda znate razlog ili koji nje to zakon da mogu procitati. hvala, pozz
 6. Sin mi zivi u minhenu ,odjavljan iz RH i b oreaviste i prebivalistre, kupio je auto u njemackoj i autoi glčasi na njega, da li ja kao njegov optac uz punomoc ( njewmcku ili hrvatsku ? ) mogu otici u minhen i dovcesti auto u RH i vozit se s njime 3 mj dok sam na moru, ako da sto treba konkretno uciniti, hvala !
 7. pa zar nije automazitmom prilikom prve prijave od kad nema radnih knjizica unesen taj broj u sutav te ga automatizmom ima. ? kazem radio sam sezonu gdje je 200 radnika u klubu prijavljeno i nikome to nije trebalo,a sad radim samo 24 dana na odredjeno tijekom adventa i to je njoj potrebno. Ažurirano hvala
 8. Molim sve one koji su upuceni dobro u zakon o radu da mi kazu jer me zivo zanima zasto knjigovodji treba ispis mog sveukupnog radnog staza da bi mi se mogla isplatiti placa ,odnosno prijaviti na mirovinsko ? hvala na odgovoru.nas je ovo ljeto radilo 200 u klubu sezonski posao i nikome to nije trebalo,a za 3 tjedna prijave tijekom adventa i to ugovor na odredjeno vrijeme njoj treba cijelokupni ispis mog radnog staza jer naime kako kaze nece moci isplatiti placu.koji je razlog da njoj treba spis staza i iz kojeg razloga,po kojem zakonu o radu? Hvala !
 9. Molim sve one koji su upuceni dobro u zakon o radu da mi kazu jer me zivo zanima zasto knjigovodji treba ispis mog sveukupnog radnog staza da bi mi se mogla isplatiti placa ,odnosno prijaviti na mirovinsko ? hvala na odgovoru.nas je ovo ljeto radilo 200 u klubu sezonski posao i nikome to nije trebalo,a za 3 tjedna prijave tijekom adventa i to ugovor na odredjeno vrijeme njoj to treba jer naime kako kaze nece moci isplatiti placu.koji je razlog da njoj treba cijeli ispis staza ?
 10. imam sina 29 godina star.sve je vec zakockao i unistio oko sebe i tone sve dublje i dublje,svi simptomi su prisutni naravno agresivnost (cak je i mene napao) lazi itd i itd. vise ne znam kome da se obratim, da li postoji koja ustavanova u rh za lijecenje kockara nesto kao komuna ili slicno, toliko je zaglibio da ce ga netko ubiti ili ce se on sam ubiti,znam da grijesi ali ipak je moje dijete pa ako netko zna nacin ,ustanovu za lijecenje od kocke molim da mi javi. mislim na ustnovu gdje ce biti udaljen i odvojen na duzi period, hvala. pozdrav.
 11. niam dobio isplatne liste, nije nitko.oni su vlasnici odnosno direktori u drugim tvrtkama jos i cknovi odbora nekih,ima toga dosta.
 12. dana 1.6.2015 mi je istekao ugovor o radu,koji mi nije produzen.placu nisam dobio jos za 04.mj kao ni za 05. mj. u ugovoru pise da se placa isplacuje najkasnije do 15. za protekli mjesec.najvjerojatnije je racun blokiran pa zato nisu isplacene place.ima li tko iz prakse kakav savjet sto i gdje se obratiti ili komu da na bilo koji nacin uspijem doci do svojih placa.da li inspektorijatu rada,da li tuziti privatnom tuzbom za place ili, ili ??? hvala na svakom savjetu, pozzzz
 13. 01.06.2015 prestaje mi vaziti ugovor na neodredjeno vrijeme,ugovor zadnji je bio sklopljen na 6 mjeseci, s obzirom da mi je receno da mi ga nece produziti imam li pravo zatraziti godisnji odmor u tom periodu ? ( to je 4 ugovor po redu u zadnjih godinu i 4 mjeseca). I jos me zanima da li jeposlodavac duzan dati bilo kakvo objasnjenje o otkazu i navesti razlog ne produzivanja ugovora,te da li imam pravo na novcanu naknadu s burze u tom slucaju ?hvala,pozdrav
×
×
 • Napravi novi...