Jump to content

Osijek33

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. MOlio bih utjerivaća da pogleda još još jednom moj post ako im vremena. Hvala!
  2. Ima li koja preporuka ili iskustvo oko angažiranja odvjetnika za KZ 224. u Osijeku. Hvala!
  3. Da, tehnički jeste rad na crno pošto nisam bio zaposlen ali da li u tom slučaju mogu biti terečen za pronevjeru? Što se tiče prijevare ili utaje spomenutog iznosa bez obzira na sve da li je praksa bezuvijetni zatvor ili se može odrediti uvijet uz rok kušnje, znam da ovisi o sucu ali da li postoje olakotne okolnosti s obzirom da nisam kažnjavan i sl. također zanima me da li postoji mogućnost zamjene za rad na dobro ili se to primjenjuje samo u novčanim kaznama?
  4. Hvala na odgovoru, ukratko ne vjerujem da me se može teretiti za pronevjeru jer bi morao biti zaposlen i prijaveljen u navedenoj firmi i obavaljat djelatnost za koju sam zaposlen ( zadužen ) kako nisam pravno zaposlen ne mogu biti ni tužen za pronevjeru ako sam dobro proučio KZ (jesam li?). Vjerovatno ću biti tužen na osnovu prijevare a radi se o iznosu od cca. 200.000,00 kn s obzirom da nisam nikad kažnjavan i stalno sam zaposlen redovnim primanjima, imam obitelji i djecu koja je praksa kažnjavanja u takvom slučaju znam da je teško odrediti ali ipak vjerujem na veliko iskustvo na ovom forumu se može dati neka procjena. Hvala!
  5. Radi se o dosta kompliciranom problemu, naime tvrtka me tereti za manjak na inventuri robi u dosta velikom iznosu od 2008. godine, iako ja službeno nisam zaposlen u istoj firmi nego sam sa vlasnikom firme imao neku vrstu usmenog dogovora oko obavljanja djelatnosti, na primkama robe nigdje se nisam potpisivao, vlasnik tvrtke vjerovatno pokreče kazenenu prijavu samo na šta se može pozvati, utaju ili prevaru?
  6. hmmm radi li se o aparatima za kavu možda?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija