Jump to content

Serpentskirt

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ponovio bih "vapaj" za skriptom iz kaznenog! Molim lijepo, stvarno bi mi pomogli! Hvala! aikeaxguinea@yahoo.com
  2. Nastavno na započetu temu, ni dalje se ne može do pročišćenih tekstova zakona. Zamolio bih Vas ukoliko ne bi bio problem da mi netko dostavi pročišćeni tekst Kaznenog zakona (nije nužno da sadrži Izmjene i dopune koju su stupile na snagu 1.10.2006.) na e-mail aikeaxguinea@yahoo.com
  3. Ja sam upravo u fazi hrabrenja. Situacija je identična - drž. službenik, položeni drž. stručni ispit, nedavno ispunio uvjete i sada kao mačak oko vruće kaše kružim i ne znam od čega krenuti (najvjerojatnije KP). Pomalo me hvata strah od gomile materijala, pogotovo kada se uzme u obzir da za razliku od kolega iz odvjetništva i sudstva nisam bio u doticaju s KP, KPP, GP, GPP - tako da mi fali onaj dio znanja koji se moze steči kroz praksu. Planiram izaći negdje u veljači - ožujku (naravno sve ovisi o tempu učenja), pa je svaki savjet i te kako dobrodošao! Pozdrav svima!
  4. Zamolio bih kolegu Matu i ostale kolege s Legalisa, ukoliko su u mogućnosti, da mi dostave skripte iz KP-a i KPP-a na e-mail aikeaxguinea@yahoo.com . Naravno ukoliko raspolazete jos ponekom skriptom, dobro su dosle! Zahvaljujem dobrim dusama!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija