Jump to content

ProtivStruje

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je ProtivStruje objavio

  1. Malo sam pročitao prijašnje komentare i zgrozio se. Stvarno moraš biti žešći kreten za izbaciti biser da su postojeći savjetnici u cijelom ovom cirkusu oko ove idiotske škole protežirana stranka. Najbolje bi bilo da svi oni koji već godinama rade taj podcijenjeni posao po sudovima kolektivno dadu otkaze i ponude svoje mjesto vama, koji ste jučer položili pravosudni. Fuj.
  2. Jedan sam od kandidata koji je sudjelovao na rujanskom natječaju za sudačko mjesto. Natječaj je bio netrasparentan, primijenjen je pogrešan zakon, odlučivalo je nezakonito sastavljen DSV.Suci koji su izabrani na taj način danas su položili prisege. Njihovo imenovanje nije ni u Narodnim novinama objavljeno. Zanima me ima li još zainteresiranih kandidata za poduzimanje odgovarajućih pravnih radnji usmjerenih na poništenje ovog natječaja? Akcija pojedinca u ovom slučaju nema smisla budući da je u izbor upetljana politika, Turudići i njemu slični, pa smatram da šanse postoje samo ako više nas pokrene upravni spor.
  3. Ljudi, nemojte se nervirati. Ako ste simpatizeri HDZ-a ili su vam članovi obitelji istaknutiji guzonje u toj stranci postat ćete suci i prije nego što škola zaživi. Ako niste - onda vam ni sto škola pomoći neće.ZNA SE tko se prima u pravosuđe.Pogledajte samo zadnje natječaje koji su provedeni u mjesecu rujnu. Pozdrav.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija