Jump to content

Bokica

Korisnik
  • Broj objava

    9
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Bokica objavio

  1. I mene to JAKO zanima! Ima tko koju info?
  2. To i mene zanima... navodno se može polagati pri Ministarstvu uprave ali ne utječe na visinu plaće. Da li si saznala nešto više?
  3. Zanima me da li je netko od vas (tajnika u školi) položio državni ispit pri Min.uprave? Ili neki drugi državni ispit??? Ali ne ovaj za djelatnika u pismohrani, to znam da moramo položiti i to sam položila.
  4. Nadovezala bim se na temu uvjeta za polaganje pravosudnog ispita. Za osobu koja radi kao tajnik osnovne/srednje škole (dipl. iur.) - koji su uvjeti za polaganje ispita (državnog ili pravosudnog)?? Koliko je to uopće isplativo za osobu koja misli ostati na takvom radnom mjestu? Hvala na bilo kakvim info.
  5. Ah, mislila sam reći da možeš iskoristit sva prava od komplikacija do rodiljnog i roditeljskog, skraćenog r. vremena - sve! Jer poslodavac to ovdje tolerira. Vidila biš da kod privatnika toga nema, ne možeš si to priuštiti
  6. Pošto se bliže parlamentarni izbori 2011. informiram se o mogućnosti rada na istima. Čitala sam o članovima izbornih povjerenstava u općinama i Gradovima ali nije mi jasno. Diplomirani sam pravnik (ne istaknuta, nego obična tajnica) i volila bi raditi u povjerenstvu. KAKO? Di se prijaviti, kada, kako se ugurati ... imam šanse? Zahvaljujem na svim korisnim informacijama.
  7. Tajnica san u OŠ već skoro 1god i to mi je 1.posao. Plaća cca 5.000 i putni troškovi plaćeni u potpunosti. Nema stresa. Efektivnog rada 6 od 8 sati. Puno pogodnosti, npr. lako uzmeš slobodan dan, za vrijeme praznika se radi skraćeno, po ljeti isto, lako se odobre komplikacvije u trudnoći i cijeli rodiljni i roditeljski dopust, itd itd. Loše strane su da nema izazova ni uzbuđenja. A to strašno meni fali. Mene zanima ovo: 1. Kakve su plaće tajnicu u srednjoj školi? 2. Da li polaganjem državnog ili pravosudnog ispita dolazi do povećanja plaće? Hvala vam na info...
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija