Jump to content

BuckoXL

Korisnik
  • Broj objava

    13
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Pozdrav, molim pomoć šta napraviti? Iznad poslovnog prostora u koji smo nedavno uselili je teretana. Problem je što ekipa trčeći po traci proizvodi buku i vibracije da su nama ispod počeli pucati zidovi..Kako to riješiti i od koga sada naplatiti štetu?Hvala.
  2. Molim odgovor ako mi možete pomoći- Zaposlio bi u trgovini odjećom osobu koja bi radila 4 sata. Tih 4 sata nije određeno od-do, već po međusobnom dogovoru, nekad ujutro nekad popodne. Da li u ugovoru o radu treba biti navedeno od-do (jer to nije baš moguće)? Hvala unaprijed
  3. Dakle, Shopping Centar u kojem se nalazi naša trgovina odradila i distribuirala je katalog s našim imenom firme i brojem telefona ali sa potpuno krivom slikom proizvoda i uz to još jedno ime firme kojoj ta slika i pripada. Grešku je napravila firma koja nije tražila odobrenje nakon što je odradila grafičku pripremu već je katalog s greškom dala u tisak od cca 65.000 kom i distribuirala. naravno, nama je nanesena šteta i šta sada da napravimo???
  4. BuckoXL

    Sukob interesa?

    Poštovani, što se tiče bilo kakovih povlastica, poticaja i ostalog od strane države imam samo jedan odgovor-ZABORAVITE! LP
  5. BuckoXL

    Sukob interesa?

    Poštovani, što se tiče bilo kakovih povlastica, poticaja i ostalog od strane države imam samo jedan odgovor-ZABORAVITE! LP
  6. Molim pomoć ako ima netko tko zna odgovor a problem je slijedeći: U svoj doo želim imenovati svoju suprugu kao direktoricu i da radi u trgovini odjećom. Ona ima svoj obrt i preko njega je prijavljena, plaća davanja i ostalo. Da li to znači da se ne treba prijaviti u moj doo i tu duplo plaćati davanja i ostalo?
  7. Odvjetnik Nikša Đurić Sjedište: Martićeva 5 Tel: + 00385 1 4612 260 Fax: + 00385 1 4619 400 Mob: +385 91 5256 686 odvjetnik.niksa.gjuric@gmail.com Ovo je naš odvjetnik,možete mi se javiti i porukom. Pozdrav
  8. Zahvaljujem. Da li postoji neka špranca za napisati tu odluku ili bilo šta kako bi izbjegli trošak odvjetnika....?
  9. Pozdrav svima i molim za odgovor ako netko zna- kao člana uprave u svoj d.. dodao bi svoju suprugu. Šta trebam napraviti i koliko košta? Zahvaljujem unaprijed.
  10. Ok, prilično komplicirano... Da li može raditi jednostavno na ugovor o djelu??? Zahvaljujem.
  11. Zahvaljujem na odgovoru. Bilo mi je bitno da ne plaćamo na 2 strane, dakle ako sam dobro shvatio, ona netreba plaćati svoja davanja već ih plaćam ja kad se prijavi. Da li se ona treba odjaviti iz obrta ili je to u stanju mirovanja?
  12. Zahvaljujem na odgovoru. Da li postoji bilo koji način da ona pomaže? Jer kako da se prijavi kad ima obrt? Zahvaljujem još jednom.
  13. Pozdrav svima, molim pomoć hitno ako može: - Uzeo sam butik u najam pa me sad zanima: koji papiri odnosno knjige trebaju biti u butiku u slučaju da se pojavi inspekcija? Navodno nešto je znači u dućanu a nešto u knjigovodstvenom servisu. - Da li moja supruga koja ima vlastiti obrt može raditi ili pomagati u butiku ( napominjem da je butik d..)? Zahvaljujem unaprijed!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija