Jump to content

zpopaj

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. oporuku nismo našli, ali me zanima da li će javni bilježnik koji vodi raspravu doći do nje ako ona postoji i čući u ladici nekog odvjetnika ili negdje drugo. Pozdrav.
  2. Pozdrav, nedavno mi je umrla majka te se za neko vrijeme očekuje i ostavinska rasprava kod javnog bilježnika. Zanima me da li će bilježnik automatski dobiti primjerak oporuke ukoliko ista postoji ili je moramo sami pronaći i predočiti mu je. Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.
  3. Pozdrav, i mene zanima mogućnost zamjene kazne za rad za opće dobro. Naime danas sam dobio opomenu od strane porezne uprave zbog duga od 500 kn i to po prekršajnom nalogu MUP-a. rok za plaćanje je 8 dana, a ako se ne slažem s iznosom duga mogu se obratiti nadležnoj ispostavi (porezne uprave, pretpostavljam) "radi usklađenja duga". Stoga me zanima da li mogu poreznoj podnijeti zahtjev da mi kaznu zamijene izricanjem mjere rada za opće dobro i kakve su mogućnosti da mi se isti odobri. Unaprijed zahvaljujem.
  4. zpopaj

    trošak otvaranja

    ups, sad vidim da ima i podforum obrti
  5. zpopaj

    trošak otvaranja

    Poštovani, zanima me koliki su početni, a koliki mjesečni i godišnji troškovi (mtu, porezi, mirovinsko ...obrta za pokretno ugostiteljstvo (priprema jednostavnih jela - hot-dog). Unaprijed zahvaljujem.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija