Jump to content

ivana2010lov

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. bivša žena se još uvijek vodi na našoj adresi i nosi prezime i nije prijavila drugo boravište iako ne živi ovdje. Jel se može nju nekako "natjerati" da se odjavi sa naše adrese ili je može i suprug odjaviti sa rješenjem o razvodu? Savjet molim!!
  2. Suprug je razveden već 2 godine. Njegova bivša žena je otišla iz kuće ali je i dalje prijavljena na ovoj adresi i ima njegovo prezime. Živi u drugom mjestu a nema prijavljeno boravište. Dakle, 2 godine živi na drugoj adresi a nije promjenila prebivalište ili prijavila boravište. Dali postoji način da ju on odjavi sa naše adrese i ako postoji koji papiri su mu potrebni za to? Trebam bilo kakav savjet!
  3. Zanimljivo je i to što smo i muž i ja djelatnici policije a institucije se ponašaju kao da smo najveći kriminalci. Bivša je izjavila da je nasilnik a nigdje nema potvrde za to, a kad je ona njega fizički napala pred 4 maloljetne djece ovi u CZSS su se oglušili na to i nitko nije htio obaviti razgovor sa djecom na okolnosti tog događaja. Sramotno. Čim si policajac odmah te svi ignoriraju i odmah si kriv a ti se pravdaj iako te nitko ne sluša. kad smo pitali u CZSS tko će odgovarati ako djeca opet pobjegnu po noći i da im se nešto slučajno dogodi samo su spustili glavu i rekli "pa valjda neće ništa biti". I to mi je stručan odgovor od pravnika CZSS. Išli smo sa najboljom namjerom u CZSS i prijavljivali što im je radila ali od toga su ostale samo prazna slova na papiru. Tko će odgovarati za traume koje su jadna djeca doživjela kod nje? Majka im je i sigurno ih voli samo na krivi način pokazuje to. A opet u današnje vrijeme svatko može roditi. Treba biti roditelj kad je djeci teško i kad im treba pomoći a ovi u CZSS to ne dozvoljavaju.
  4. Muž je razveden već dvije godine, točnije u 5. mjesecu 2009. Njegova bivša žena je na prvom ročištu rekla da djeca idu s njom što su i oni sami izjavili u CZSS. On nije proturječio tome jer je poštivao volju djece (dječak ima 13 a curica 7 godina). 2 mj nakon donošenja odluke suda su oboje pobjegli kod njega nakon čega je on zatražio privremeno rješenje da djeca idu njemu, jer su izjavili u CZSS tada da im majka brani da viđaju oca, da žive sa djedom koji pije i koji je gluh, da ih majka gnjavi i stalno priča protiv oca. CZSS je tada donio mišljenje da se djeca povjere ocu na skrb, nakon čega je njegova bivša samoinicijativno odvela djecu u CZSS da djeca izjave da hoće k njoj. 10 dana nakon što je CZSS donio mišljenje da idu ocu, donijeli su novo, da djeca opet idu majci. U 11 mjesecu je sin opet pobjegao ocu, morao ga je vratiti njoj jer "ona ima papir" kako su nam rekli u CZSS. Vikend poslje su oboje pobjegli nama nakon čega je njegova bivša došla za njima i izvukla curicu iz kuće, kad je muž krenuo za njom jer je mala vrištala "mama neću tebi" ona ga je počela udarati rukama i nogama iako je on držao kći u rukama. Sve je to vidio i sin koji je istrčao van! Nakon više poziva u CZSS taj vikend, moljakanja da netko obavi razgovor sa djecom, jer su plakali i na sam pomisao da se moraju vratiti majci, nitko nije htio reagirati jer je vikend i oni ne izlaze na teren u takvim slučajevima. 17.01.2011 je bio sud na koji je bio pozvan i maloljetni sin da izjavi pred roditeljima s kim će živjeti, CZSS je izjavio da ostaju pri mišljenju da se djeca povjere majci na skrb, i da djedov alkoholizam ne utječe na njihov razvoj!?? Tko je tu lud?? Iako je sin izjavio da žele živjeti sa ocem CZSS je zanemario njegovo mišljenje. Za napomenuti je da je njezina tetka radila u tom istom CZSS, da je direktor centra išao s njom u srednju školu a sutkinja kojoj je dodjeljen slučaj je sjedila s njom u srednjoj školi! Muž i ja trenutno skupljamo dokumentaciju tj. sve papire od CZSS, suda i policije koja je morala intervenirati nekoliko puta zbog ponašanja majke, žalit ćemo se na sve moguće adrese, ali me zanima dali netko ima nekakav savjet jer smo više izludjeli od sudova, bahatih radnika u CZSS, potkupljivih sudaca i ranatelja takvih ustanova. Više ne znamo kome da se obratimo jer sve što njegova bivša želi je da dobije djecu na sudu i da živi od alimentacije a to što su djeca isplašena, što se moraju sakrivati da bi e čuli s nama, što cjeli vikend plaču kad moraju ići njoj nikoga ne zanima "jer je ona njih rodila"! MOLIM POMOĆ, BILO KAKAV SAVJET, SMJERNICU KOME DA SE OBRATIMO JER NIKOGA OČITO NE ZANMAJU SUZE TE DJEČICE!!!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija