Jump to content

dijanadj

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Nedavni posjetitelji profila

Prikaz nedavnih posjetitelja je isključen i nije prikazan drugim korisnicima.

  1. Otvorila bih trgovački obrt odnosno butik s odjećom. Dali se plaća ispit za trgovačko poslovanje i gdje se obratit za polaganje? Dali moj suprug koji je VSS dipl. ing. može otvoriti isti obrt bez polaganja navedenih ispita i dali ima pravo na državne poticaje ako je u stalnom radnom odnosu? Lijep pozdrav Hvala unaprijed na odgovoru.
  2. Ako sam u radnom odnosu dali mogu otvoriti obrt, odnosno dali imam pravo na državne poticaje prilikom otvaranja obrta? Ako sam visoke stručne spreme dali mogu otvarati obrt bez položenog predviđenog državnog trgovačkog ispita? Dali mogu dobiti poticaje ako zapošljavam osobu u trgovački obrt koja je prijavljena na zavodu za zapošljavanje 2 mjeseca ali nije trgovačkog nego prehrambenog smjera ili mora biti neko duže vrijeme, koje? Supruga koja je srednje stručne spreme prehrambenog smjera, dali mora polagati državne ispite ako bi otvarala obrt na svoje ime? Dali ima prednosti i koje, što je prijavljena na zavodu za zapošljavanje ali samo 2 mjeseca? Dali ona može ostvariti pravo na državne poticaje i jednokratnu nepovratnu pomoć sa zavoda, po kojim uvjetima? Dali ima pravo na poticaj s zavoda za zapošljavanje ako zapošljava u trgovački obrt osobe koje nisu trgovačke i srodnih škola, nego prehrambene? Nadam se brzom odgovoru. S poštovanjem, hvala unaprijed.
  3. Ako sam u radnom odnosu dali mogu otvoriti obrt, odnosno dali imam pravo na državne poticaje prilikom otvaranja obrta? Ako sam visoke stručne spreme dali mogu otvarati obrt bez položenog predviđenog državnog trgovačkog ispita? Dali mogu dobiti poticaje ako zapošljavam osobu u trgovački obrt koja je prijavljena na zavodu za zapošljavanje 2 mjeseca ali nije trgovačkog nego prehrambenog smjera ili mora biti neko duže vrijeme, koje? Supruga koja je srednje stručne spreme prehrambenog smjera, dali mora polagati državne ispite ako bi otvarala obrt na svoje ime? Dali ima prednosti i koje, što je prijavljena na zavodu za zapošljavanje ali samo 2 mjeseca? Dali ona može ostvariti pravo na državne poticaje i jednokratnu nepovratnu pomoć sa zavoda, po kojim uvjetima? Dali ima pravo na poticaj s zavoda za zapošljavanje ako zapošljava u trgovački obrt osobe koje nisu trgovačke i srodnih škola, nego prehrambene? Nadam se brzom odgovoru. S poštovanjem, hvala unaprijed.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija