Jump to content

geo

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. ima smisla to sto si napisao. Hvala na preporucenim mailovima. Tamo se raspitam kakva je sansa da nesto iskombiniram u nekoj alternativnoj varijanti studiranja na Pravu. (mozda budem brucos prava dogodine,tko zna...) pozdrav.
  2. zahvaljujem na brzom odgovoru! inace, Geodetski fakultet i Geološki fakultet su dva različita fakulteta. natjecaj: ...... pravo na natjecaj ima osoba :......koja je završila dodiplomski pravni studij, dodiplomski studij socijalnog rada ili drugi odgovarajući studij u skladu s uvjetima za upis na pojedini studi e sad,sto bi to trebalo znaciti? koji studiji su odgovarajući? (u skladu s uvjetima za upis) mene bi zanimale tocno to sto si naveo:zem.knjiga,katastar,geod.izmjera.... a na stranicama nisam bas nasao neke konkretne info. ima jos godinu dana do toga ,ali evo...malo ispipavam teren da vidim kakva je situacija. izgleda da cu morati uhvatiti nekoga na faxu da ga ispitam detaljnije.
  3. da ne otvaram novu temu pitanje cu postaviti ovdje: kroz ovu godinu (2007) planiram diplomirati na Geodetskom fakultetu u zg. Zelio bih nastaviti posljediplomski studij na Pravu (Građanskopravne znanosti i obiteljskopravna znanost). Da li je to moguce? Moram li polagati neke dodatne ispite kao razliku? Neke posebne molbe,preporuke itd? svaka informacija dobrodošla.hvala! pozz
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija