Jump to content

Mik

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Ja imam isto takav problem kolegice ali pokušavam odrađivati dan po dan...pa vrijeme onda mora pokazati neke rezultate. Razmišljam samo o onome što učim toga dana i pokušavam ne misliti o gradivu od jučer jer da se cijelo vrijeme preispitujem: šta znam a šta ne znam, poludio bi .... iako često skrenem s puta ali u principu pokušavam raditi na opisani način pa šta bude.... Sretno! Mene upravo to i muči. I to jako. Ne znam učiti na drugi način, nego na onaj glupi štreberski s faksa. Utrošim hrpu vremena i savršeno znam nešto, pređem na drugu cjelinu, prođem na taj svoj glupi savršeni, detaljistički način i tu drugu, a od one prve cjeline ostaje samo mutno sjećanje i magla Znam da to nigdje ne vodi, ali jednostavno ne znam kako...stvarno sam očajna, a ispit se polako, ali sigurno bliži...hvata me panika, depresija i nezadovoljstvo zbog toga svega :cry: Eto, ne znam kako drugačije učiti, kako uopće učiti.. i kako dalje.... :cry: :cry:
  2. Raspored komisije su stavljali nekoliko dana prije prvog dana roka.... tako ako rok u siječnju počinje 17.01. raspored bi trebali objaviti (ako postupe kao do sada) do najkasnije 14.01.2007- Sretno!
  3. Svaka čast na podršci Kolega: Midslim da je za provosudni bitan način učenja i ponekad se teško odviknuti štreberskog načina učenja kao na faksu.
  4. Potvrda ne smije biti izdana prije nego što si navršio/la 4 godine radnog staža na pravnim poslovima u pravnoj osobi a treba sadržavati vrijeme od kojeg datima do kojeg radiš na pravnim poslovima odnosno možeš napisati do danas a pod pravnim poslovima navesti baš pravne poslove (ne neke opće, protokolarne) jer prema poslovima ispituju da li ispunjavaš uvjete i da li se isti mogu smatrati pravnim npr. ako radiš kao pravnik u Odjelu za nabavu ne radiš na pravnim poslovima pa treba izmisliti poslove da ne se bi desilo da ti ne izdaju rješenje o ispunjavanju uvjeta za polaganje pravosudnog. Ako imaš daljnjih piitanja, slobodno javi!
  5. je napisao: 1.USTAVNI SUSTAV I ORGANIZACIJA PRAVOSUĐA a)najpoželjniji ispitivač? :klanjam: b)najnepoželjniji ispitivač?:horor: Svi su podjednako korektni. 2.MATERIJALNO KAZNENO I PROCESNO KAZNENO PRAVO a)najpoželjniji ispitivač? :klanjam: Rašo, Svedrović, Miljević b)najnepoželjniji ispitivač?:horor: Garačić, Baranović, Kos 3.MATERIJALNO GRAĐANSKO I TRGOVAČKO PRAVO a)najpoželjniji ispitivač? :klanjam:Miletić, Gašpar b)najnepoželjniji ispitivač?:horor: Sučević, Eraković 4.PROCESNO GRAĐANSKO PRAVO I OBITELJSKO PRAVO a)najpoželjniji ispitivač? :klanjam: Jesenković, Jug b)najnepoželjniji ispitivač?:horor: Vičić 5. UPRAVNO PRAVO I RADNO PRAVO a)najpoželjniji ispitivač? :klanjam: Marković b)najnepoželjniji ispitivač?:horor: Molim mišljenja, komentari više nego dobrodošli Moje ocjene su nakon nekoliko slušanja pa bi bilo dobro da se još kolega javi radi objektivne ocjene jer ispitivači imaju svoje lošije i bolje dane pa da znamo kako se ponašaju u lošije dane. Najnepoželjniji u Kaznenom su Ana Garačić i Senka Klarić Baranović a iza njih dvjie dolazi Kos dok je najpoželniji Rašo i Svedrović (iako djeluje strogo prilikom ispitivanja) Za GPP sam čuo da je najstroži Vičić dok su navodno ok Jesenković (koji ponekad zna promijeniti raspoloženje pa sve iznenaditi svojom spuštanjem) i Jug koje g sam slušao i djeluje dosta korektno. Kod Građanskog materijalnog sam čuo da su najdetaljniji u ispitivanju Damjanovi, Brežanski i Sučević iako u tog grupi predmeta nema previše različitosti između ispitivača osim po dužini ispitivanja i detaljnosti u ispitivanju ali svi u principu propitaju cijelu materiju. Nadam se da će se još kolega javiti sa svojim mišljenjima tako da ocjena bude objektivna.
  6. Kako ispituje Jug? Koji je ispitivač najbolji na GPP-u?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija