Jump to content

Davidius

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je Davidius objavio

  1. Poštovani, molim za pomoć. Ja sam student i otvorio bi obrt za pružanje usluga. Zanimaju me godišnji troškovi održavanja obrta. Naime, zdravstveno imam preko roditelja , a mirovinsko ne želim još uplaćivati. Isto tako, ne znam dali će obrt poslovati s dobiti, pa me zanima dali trebam uplaćivati doprinose iako nemam nikakvu zaradu. Što ako je posao sezonski i nema zaposlenih osoba u obrtu ? Dakle, osim troškova osnivanja i godišnje naknade HOK-u, dali plaćam doprinose ako nema zarade i dali ima još nekih dodatnih troškova, hvala
  2. Poštovani, dobio sam kaznu za parkiranje na ugibalištu za autobus, koje nije u funkciji i ne postoji nikakav prometni znak. Dali znate gdje mogu pronać nekakav pravilnik o tome kako treba izgledati ugibalište za javni prijevoz. Unaprijed hvala.
  3. Poštovani, dobio sam kaznu za parkiranje na ugibalištu za autobus, koje nije u funkciji i ne postoji nikakav prometni znak. Dali znate gdje mogu pronać nekakav pravilnik o tome kako treba izgledati ugibalište za javni prijevoz. Unaprijed hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija