Jump to content

arad1806

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. i imamo pismeno...pričali smo sa šefom sa CSS koji je rekao rješiti problem...i eto...čekamo već mjesec i po da nam se javi ali kome se onda dalje obratiti??
  2. Molim pomoć!! Moj dečko i njegova još sadašnja žena se rastaju već 2 godine.. Sudski je određeno da je njihov sin kod majke tokom tjedna, a vikendom kod oca. Majka djeteta je užasna- tuče dijete, viče, ucjenjuje, skriva od oca,.... Sve to je više puta prijavljivano centru za socijalnu skrb, koje ne reagira ili daje odgovore poput- "mi nemamo vremena baviti se vašim problemima i vašim djetetom". Sada je trenutno najveći problem, što je dijete bilo na razgovoru u centru, majka ga je odvela. Dijete je reklo majci više puta da želi živjeti s ocem, na što mu je ona zaprijetila da će ga išibati ako to kaže na centru i da će ona slušati što će on njima reći. Centar i dalje ne reagira.... Može li mi itko pomoći, kome da se dalje obratimo i na koji način??!! Inače majka želi dijete kod sebe samo da ne bi plaćala alimentaciju.
  3. Poštovana, za sporazumni azvod braka možete i bez odvjetnika.ja sam to napravila tako da sam napisala "prijedlog za sporazumni razvod" gdje sam pisala u naše zajedničko ime.napisala sam također da smo se dogovorili oko imovine i skrbništva.Moj bivši muž isto živi van moga grada, pa sam ja njemu poslala 3kopije da mi potpiše samo, i to odnjela na sud. On se nije pojavio niti na jednom ročištu, ali su nas svejedno rastali.
  4. pozdrav.. moguće je tražiti da baka i djed djeteta plaćaju alimentaciju ako otac ne plaća...neznam kako to točno ide, ali u centru za socijalnu pomoć su mi rekli da je to moguće jer sam ja već pitala
  5. treba mi pomoć!!! bivši muž mi ne želi plaćat alimentaciju.sudski mu je dodjeljeno 850kn da mi mora plaćat jer je nezaposlen. U međuvremenu on sada radi na crno i ima auto ali ne na svoje ime. kako ja mogu išta izvući od njega?? hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija