Jump to content

mala_ruza

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je mala_ruza objavio

  1. Molim Vas za pomoć! Koji je zakonski rok da rješenje o ovrsi bude punomoćno? Najime, 2.02.2009. došao je prijedlog za ovrhu, a koje je postalo pravomoćno 2.6.2010.? Pošto je trebalo više od godinu dana da rješenje bude pravomoćno, može li se na pisati prigovor? Rješenje o ovrsi nam nikad nije bilo uručeno, pa je očito visilo na oglasnoj ploči za koju mi nismo imali pojma...i sad nam je frka panika jer je ovrha sjela na primanja. Hvala!
  2. mala_ruza

    PZ Osatina

    Mene su zvali za subotu... Jel itko zna kakva su testiranja u toj firmi???
  3. http://www.legalis.hr/modules/newbb/viewtopic.php?topic_id=503349045&forum=33 jel bi ovim izmjenom Zakona trebalo značiti da će se skoro i te opskrbnine početi isplaćivati?
  4. opet ja sa pitanjima !!! Jel itko od Vas izvršio prijevremeni otkup stana od MORH-a? Pošto mi se nitko ne javlja na telefon u MORH-u, pismeno sam uputila Zahtjev za prijevremeni otkup stana i da mi obračunaju konačan obračun tj. koliko je ostalo za otplatu. Sad me zanima da li je itko od Vas isto ili slično poduzeo? Još jedno pitanje u vezi uknjižbe stana u katastar?! Da li ste Vi odmah pri sklapanju kupoprodajnog ugovora sa MORH-om uknjižili stan na svoje ime, ili se to radi nakon konačnog otkupa stana? Da li mi MORH izdaje tabularnu izjavu? Koliko MORH-u treba vremena da mi pošalje papire za konačan otkup stana? puno pitanja, al šta da radim kad nemam nikog drugog za pitati!!! HVALA!
  5. Na tome i radimo..., al gledamo koje još opcije imamo prije nego se bacim u kredit kod banke za otkup stana. tnx!
  6. Kad se može očekivati završetak revizije??? Naime, ocu je gospođa iz vojnog odsjeka rekla da ništa još ne zna. Dala mu je samo neko riješenje iz kojeg se vidi da je nezaposlen, nema gospodarsku djelatnost i ostalo, al nigdje ne piše niti ima itko govori kad mogu očekivati ikakva primanja. U gradski kulearima se priča da bi se isplata opskrbnina mogla očekivati tek od rujna, što je malo suludo. To je totalno nehumano prema braniteljima jer je veći to jedini izvor osnovnih sredstava za život...
  7. Poštovani, Molim Vas za pomoć tj. savjet!!! Moj otac je nositelj stanarskog prava i ima pravo otkupa stana, zanima me da li se pravo otkupa može prenjeti na djecu (na moju sestru ili mene) u slučaju (ne daj Bože !!!) smrti???? Puno hvala!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija