Jump to content

tihost

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Sorry upao sam u tvoj tekst pa ponavljam. Da se radi o kakvom Šeksu to bi se riješilo za dan dva , ovako pretpostavljam ništa od toga.
  2. Peticija ti je kao ulivanje u šuplju bačvu. Nikakva korist , naravno dok nekoga takvi psi ne napadnu. Onda su svi pametni.
  3. Radi se o čistoj kradji jer je počinitelj iskoristio tesko stanje oštećene osobe i sebi pribavio imovinsku korist. Ukoliko se radi o mnjoj materijalnoj steti pokreće se privatna tuzba prije koje se svakako treba obratiti djelatnicima policije koji imaju obavezu utvrditi je li ta osoba i počinila ovo sto opisujes. Nakon toga kao sto sam rekao sljedi privatna tuzba ili podnosenje kaznene prijave od strane policije ukoliko se radi o vecoj materijalnoj steti.
  4. Da re u pravu si vjerojatno to i očekuju slažem se.
  5. Znači da samo jedan stanar može maltretirat sve ostale i pobijat njihovu odluku. Zar ne postoji nikakav pravni način riješenja enigme?
  6. Kolika je potrebna suglasnost suvlasnika u zgradi za prodaju zajedničkog prostora i sto učiniti ako su od njih 70 trojica protiv prodaje ?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija