Jump to content

ap2

Korisnik
  • Broj objava

    4
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. poštovani ! par pitanja, jer što više čitamo po internetu to manje znamo ! ovako, supruga bi, vjerovatno ubrzo otišla raditi, s obzirom na njenu plaću i moju, ona je u državnoj firmi ja sam u privatnoj, znači moja su prava 0 ! dijete nam ima trenutno mmjesec i pol, i to je supruzi treće dijete a meni prvo ! zanima nas dali imam pravo na porodiljni 3 god. kolika bi mi bila naknada, i što bi moj privatnik trebo učinit ili ne, da ostvarim prava na ista s obzirom da mi je ugovor na određeno, da me proglasi viškom ili da otvorim porodiljni dok još radim da me recimo uz dogovor pričeka, uglavnom, kako da iskoristimo što više možemo jer pitanje je u ostalom do kada ćemo i mi raditi i svi na burzu ! puno vam hvala !
  2. Za takvu državu se nismo borili, ali nažalost sa takvom državom se nemožemo boriti ! :amen:
  3. Nema izjave kod JB, tako da stvarno nema ničeg što bi se moglo koristiti protiv mene, ali u ovoj državi nikad neznaš, možda ima kakva caka u nečemu, puno Vam hvala pozdrav !
  4. Poštovanje ! U kratko, dali mi ko može reći par pametnih ! Kuću sam prepisao na sebe ( starina ) imao sam tri sestre od kojih je jedna, nažalost, pokojna. Njezina ćer mi je kod javnog bilježnika potvrdila da se odriče u moje ime te i te čestice, druga sestra je, kada smo bili svi skupa kod bilježnika, potpisala da se odriče u moje ime kao i prva sestra, nakon toga plaćam šta moram i upisujem se. E, ALI...., sada, prva sestra traži da je isplatim, naravno ja sam rekao, jer imamo zemlje i još kuća da kada bude što htijela prodat ili raditi da ću se odreć svoga dijela, naravno želi samo novac ! Dat ću te na sud, ja sam reko da me da, jer mi je to sve zajedno , Ona žica da joj sestra ili nećakinja budu svjedoci da me zakopa, valjda! Help !
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija