Jump to content

rescuer

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je rescuer objavio

  1. Bi li postupak ubrzalo moje dosađivanje telefonom policiji ili je možda najbolje rješenje sam kontaktirati roditelja maloljetnog gospodina?
  2. Poštovanje, jučer sam utvrdio da mi je ukraden bicikl. Automatski sam počeo gledati oglase i našao zanimljiv oglas u kojem stoji: ukraden vam je bicikl MARKA MODEL - javite se na taj i taj broj - cijena: 440 kn. Pošto je isti model i marka meni ukraden odmah sam nazvao oglas i pitao je li bicikl još uvijek kod tog gospodina. Dobio sam potvrdan odgovor, kao i to da je bicikl vjerojatno moj zbog mojeg podužeg i detaljnog opisa. Nakon otprilike sat vremena isti gospodin me nazvao i rekao da je bicikl otpeljao u PP Sesvete. Danas sam u 2.PP ZG napravio prijavu da je bicikl ukrade kao i podatke o gospodinu. Djelatnici 2. PP su me uputili u Sesvete jer se očito nije moglo telefonom utvrditi je li bicikl zaista kod njih. Kad sam došao u PP Sesvete rekli su mi da nikakav bicikl nije njima dopeljan, pa su me uputili natrag u 2.PP da im to prijavim. I opet ja u 2.PP da im javim kako u PP Sesvete ipak nisu zaprimili nikakav bicikl. Sad, ono što mene interesira je zašto odmah nije netko otišao do gospodina Ime i Prezime (telefonom sam saznao koja osoba stoji iza nicka u oglasu) i pogledao kod njega doma je li bicikl kod njega iako on tvrdi da ga je predao policiji!? Također sam na policiji saznao da gospodin ima 15 godina. I tako dok se to počne rješavati on ima vremena isti bicikl (vjerojatno moj) prodati 5 puta. Zahvaljujem na odgovorima unaprijed.
  3. Imam jedno pitanje, naime po ovom zakonu o osobnom imenu ne vidim mogućnost dodavanja novog prezimena. Konkretno se radi o tome da smo i žena i ja odrasli u Francuskoj i ona već ima dva prezimena a ja jedno. Njena je želja da djeca imaju moje prezime i prezime Devereaux zbog gospodina kod kojeg je odrasla (njeno nije niti jedno Devereaux) što u potpunosti poštujem. Da li je to moguće? zahvaljujem unaprijed
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija