Jump to content

vladimirPAN

Korisnik
  • Broj objava

    7
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Poštovani forumaši, zanima me dali je opčina dužna provesti javni natječaj za zamjenu nekretnina u postupku gdje ona dobiva zemljište nužno za stvaranje javnog prolaza. Ako može LINK na zakonski akt bio bi zahvalan. LP svima.
  2. Šta nitko ništa nezna, malo mi je hitno. Ajde molim vas!
  3. Poštovani, vlasnik sam većeg zemljišta kojeg je dio u građevinskom području a veći dio se vodi kao poljoprivredno zemljište. Obzirom da je sve ista parcela dali je moguće u urbaniziranom dijelu izgraditi obiteljsku kuću a na poljoprivrednom zemljištu bazen i teniski teren u neposrednoj blizini kuće. Hvala.
  4. Poštovani forumaši, zanima me dali je kažnjivo i koje su kazne ako pošaljem cirkularni e-mail na više od 400 adresa putem mass-mailer programa kojeg sam besplatno skinuo sa weba. Unaprijed hvala.
  5. Bok, jedno pitance ako može. Vlasnik sam obrta u kojem sam jedini vlasnik te uskoro imam namjeru otvoriti još jedan u partnerstvu sa drugom osobom, zanima me sljedeče: 1.Obzirom da u postoječem obrtu plačam sve svoje doprinose mirovinsko,zdravstveno itd. zanima me dali i u novom obrtu imam obavezu plačanja doprinosa tog tipa 2.Partner u poslu ima redovno sezonsko zaposlenje na kojem se namjerava zaposliti tokom turističke sezone,dali če on to moći napraviti legalno. Naše poslovanje če se temeljiti na računarskim uslugama koje čemo biti u mogučnosti obavljati u slobodno vrijeme. Hvala na pažnji.
  6. Poštovani, kupnjom prvog stana bio sam oslobođen plačanja poreza na promet nekretninama u iznosu od 5%,uz uvjet da isti stan ne prodam u razdoblju od 5 god. Obzirom da sam zbog financijskih problema primoran stan prodati prije isteka roka dali postoji legalni način da izbjegnem plačanje poreza, odnosno tog poreza kojeg sam u početku bio oslobođen? Hvala.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija