Jump to content

tomo2801

Korisnik
  • Broj objava

    10
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Teška vremena teški ljudi a život bi trebao biti tako jednostavan ali eto. Mi svakako idemo s pismom namjere od našeg odvjetnika da ga upozorimo kakvo je stanje stvari ( možda ni on to nezna da je tako) ali čisto sumnjam zbog dobrosusjedskih odnosa pokušat ćemo riješiti to bez suda ukoliko ne bude dobre volje s njegove strane idemo u pravnu bitku pa će nekom dosjesti!!! Jer od pristupnog puta napraviti sebi parking a gdje bi mi trebali imati parking on utedno sadi zelenjavu.
  2. E sad vjerojatno bi tako bilo. Ali susjed je zaposjeo i pristupni put koji vodi do naše parcele, inače pristupni put je pola u našem vlasništvu pola u vlasništvu drugog susjeda koji graniči s nama. Put ima svoju česticu. Sad ispada da je dotični u cijeloj dužini naše i njegove parcele prisvojio u dužini te dvije parcele uključujući i pristupni put od cca 46m2+37m2 naše parcele. parcela.pdfblockquote widget
  3. Na parceli 356m2 na kojoj se nalazi stambena zgrada prilikom uplanjivanja objekta geodet nam je rekao da nam fali 47m2 zemljišta. Iz geodetske snimke se vidi da je susjed koji graniči s nama u cijeloj toj dužini zemljišta prisvojio tih 47m2 te na tome dijelu ima vrt te kamin. Inače susjed je izgradio objekt 1975 a naš je izgrađen 2016. Ne znam da li će ovo biti razumljivo ali molim za savjet da li ići tužbom ili se ne isplati ići u parnicu.
×
×
  • Napravi novi...