Jump to content

cisky1

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Mene moja je vec tri puta prijavila da ne placan iako od prvog dana presude sve u minutu i kunu a nekidan mi dodje rjesenje da se ukida pomoc od 550 kn nakon 15 mj. Imam dokaze da sve placam i da je placeno ak svejedno prijavljuje a kcer u 8 ipo godina vidia 2 sata sve skupa.
  2. Posto nisam htio cinkavat za neke djelatnike PU Split vec tri godine me sustavno matletiraju. Oduzeli su mi automobil (bmw 7 20000 €) pokusali prisiti dilanje zvali okolo ljude da sam ih cinka (nitko im nije povirova) i sad mi zele prisiti da sam sve sudare sto sam ima u 13 godina vozackog staza (7-8 s motorom i autom- nikad kriv) lazirao zbog naplate osiguranja. Samo zbog jednog sudara ispitano je preko deset ljudi samo da mi stvore probleme mene su ispitali desetak samo zbog tog jednog i sad ono zanimljivo: lazirali su policijski zapisnik PP Omis izmislili jos jedan (otkad dva policajca rade dva zapisnika za najobicniji sudar) i pazite sad lako sta se ne slaze vrjeme i datum vec u jednom pise da nikakav sudar nije bia??zasto su dosli ako ga nije bilo?auto mi je totalka i oba odvela slepa jer nisu bili u voznom stanju a cesta bila zatvorena na 1 sat a sad slag na kraju od centra za vjestanje Ivan V. stiga elaborat napravljen 24.12 (petak badnjak) na nekih 12-13 stranica i nijedna nema veze sa sljedecom da se zapisnici ne slazu i da su neupotrebljivi ali ipak donesen zakljucak da je sudar laziran i da je auto vec bilo razbijeno ( sto je neistina) i tako dovezeno ne mjesto sudara bmw 750 od dvi tone desno kolo zavrsilo pod autom sudar u tunelu trebalo nam je 20 min za ukrcat a da ne kazem koliko bi nam trebalo za iskrcat napominjem tunel s naizmjenicnim voznim trakom. e sad me zanima kako provjerit dali je tog dana radio centar za vjestacenje kako ih prijavit i kome? Ah da usput su mi i prjetili na sve moguce nacine. Ako tko misli da izmisljammnek se javi rado cu poslati elaborat vrlo zanimljivo stivo i nadasve duhovito.
  3. A ako je postupak u tjeku? Naime terete me da sam s jednog vozila otpilao muldu i zavario na drugo vozilo u 1-2 mj 2009. Prije toga sam zvao sve institucije koje bi mi mogle dat odgovor a najblize sto sam dobio je:iza prvih varova radi sta oces. Navodno to nije nista precizirano vec to tumaci kako kome odgovara gdje bi mogao dobiti tocan odgovor u vezi toga. Svaka pomoc je dobro dosla.
  4. Sto kad nastupi relativna zastara?
  5. Prije skoro 2 godine djelatnici uskok-a su mi zapljenili 2 vozila. Jedno mi je vraceno kroz par dana lagano osteceno i neispravno (tog dana je padala kisa iz neba i zemlje a meni s auta ispali brisaci tako da sam izbjegao nezgodu za dlaku) mada mi je receno da nije rastavljano a znam da je i vide se tragovi. Ali drugo vozilo je zadrzano do dan danas. Brojevi su u redu ali su nadeni neorginalni varovi na muldi vozila. Ucjenivali su me da radim za njih i da ce mi se vratiti vozilo a ako ne da se mogu pozdravit s njim. Kako sam mjenjao unutrasnjost s prijateljem pri rastavljanju su ispod straznjeg sjedista pronasli papir s njegovim brojem sasije. Sad me terete da sam doveo neko drugo vozilo (s njegovim brojem sasije) i svoje brojeve navario na to vozilo. Kad se to dogodilo njegovo vozilo je bilo na stranim tablicama. Ali dok mi je poceo postupak on je svoje vozilo legalno uvezao u Hr. Sto sam sudu predlozio kao dokaz. Kad je vozilo oduzeto bilo je reg. manje od 6 mj. Ali mi je svejedno dosao porez za cilu godinu. Sad me zanima smiju li mi drzati vozilo i uopce oduzeti po nalogu uskok-a iako koliko znam to nije u njihovoj nadloznosti.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija