Jump to content

Panda17

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. i vise nego oke, puno ste mi pomogli jer stvarnom otac nikad nije niti glas digo na mene tako da stvarno nisam znala sto da ucinim u ovoj situaciji:/ uvijek se dere na mene vrijeda me i tuce i to tako otprilike svaki put zavrsi i stvarno nikad ne napravim nista nego iz cistog mira
  2. Nista onda budem cekala kad bude sljedeci put pa budem zvala policuju pa budemo vdjeli kaj bude bilo, i hvala vam puno:)
  3. Ali strah me cekat jer je svaki put sve gore i sve jace i jace sad zadnji put od neki dan mi je glava zavrsila u zidu pala sam na pod gdje me nastavio udarati nogama i svaki put je sve gore, ja par sati sam plakala bez prestanka i tresla sam se a majka se boji maknt ga il ista mu rec pa samo stoji pored
  4. Mislim strah me kako bi moja mama reagirala na to mislila sam otici na socijalno u utorak na razgovor to mi se jedino cini sad mogucim i najboljom idejom jer mislila sam nakon 1 puta necu nista nece se ponovit al desilo se vec oko 5 6 puta i necu to trpit, otisla bi ocu ali radi vani i nemogu u drugu drzavu.
  5. Dobar dan, ja bih trebala pomoc. imam probleme doma, i stvarno neznam vise sta bi napravila. Moji roditelji su rastavljeni i majka mi ima novog partera medutim nisu vjencani niti nista. I desilo se vec par puta da me istukao i to ne da mi je opalio samar nego da sam bila plava po nekoliko dana po glavi ispod oka ruke trbuh i tako dalje. Posto sam maloljentna stvarno neznam sta da ucinim jer je to nemogu trpit to mi je jako veliki stres. I nije da ga provociram istuko me neki dan bez razloga ja sam spremala sobu i doso je od nekud i poceo se derat na mene bez ikakvog razloga i istuko me neznam kakve on probleme ima sa bijesom il cime al ja to necu trpit.
  6. Ucenik sam u srednjoj skoli i dobila sam iskljucenje s nastave na temelju toga jer sam napisala status na facebooku vezano za mojeg profesora ali nisam navela njegovo ime niti nista, niti ga imam pod prijateljima niti nista neznam niti kako je dosao do toga i moji roditelji su pozvani u skolu i sad bi ja radi tog trebala cijelu godinu ucit i polagat ispite i ond na temelju tog proc ili pasti razred. Pa Vas pitam dali je to moguce posto bi facebook trebao biti moja privatna stvar i ako nije omogucen pristup mojem profilu odredenoj osobi da nebi to trebao koristiti? Pogotovo ne u skoli i da bi ja radi tog trebala dobiti iskljucenje s nastave jer to je prvi slucaj koji znam i neznam zbunjena sam. :tuzan:
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija