Jump to content

cathy

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. prem zakonu o radu shvaćam da se ne može zasnovati radni odnos kod dva ili više poslodavaca od više od 40 sati tjedno no iz prakse su mi poznati slučajevi gdje je to 100% u nekoj ustanovi, a još 25% ili 30% na faksu ima li tu neka kvaka ili ?
  2. molila bih ako netko može ovo objasniti , zanima me isto
  3. ja bih više rekla da tat pruž aklasičan otpor oca kad treba pustitit/predati kćer drugom s ti da je možda zbog tvoje poteškoće puno više skrbio o tebi pa je ivezaniji ili ako smo zločesti možda ima neke povlastice koje s tvojim odlaskom gubi radiš li negdje?
  4. uglavnom, imam sličan problem do stana za najm sam došla javljajući se na oglas agencije, pokazano, bila sam u panici i nisam razmišljala o ugovoru žena je rakla da moram platiti proviziju u iznosu jedne najamnine ok,mislila sam , tu i tamo bi mi proletio ugovor kroz glavu, ali tako je vršila pritisak na mene (te otežem s odlukom, te se ona strgala oko mene, te ovo te ono) a i bila sam u milion drugih briga da kad sam platila kaparu platila sam i dio provizije uglavnom kasnije sam shvatila da hoće proviziju i od iznajmljivača koji su po zakonu očito nalogodavci sad je meni upalila lampica da nismo potpisali ugovor na hgk su mi rekli da može tražiti proviziju od koga hoće, samo to treba pisati u ugovoru sad, ako ima netko za pravno točan savjet :tuzan: :tuzan: :tuzan:
  5. zapela sam u situaciji s jednom agencijom - obavljen posao, nisam potpisala ugovor, traže nebulozne novce.... molim odvjetnika, ne znam kako da to riješim hvala
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija