Jump to content

sussa

Korisnik
  • Broj objava

    6
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. hvala kolege na odgovorima
  2. kolege da li netko točno zna kada se i kako prijavljuje seminar? da li je potrebno da prođe vrijeme od 18 mjeseci odvjetničkog vježbeništva ili se seminar može prijaviti i obaviti i prije isteka tog roka? hvala!
  3. Zaboravila sam napomenuti da je otkaz preuzet na pošti 07.02.2012., dakle kada je osoba već bila na bolovanju. Datum na samom poslovno uvjetovanom otkazu je 31.01.2012. Da li to išta mijenja na stvari ili rok za zahtjev za zaštitu prava teče od dana preuzimanja bez obzira što ga je osoba preuzela dok je bila na bolovanju?
  4. Poštovani, molim za kolegijalnu pomoć. Naime, radi se o osobi koja je na bolovanju od 1.2.2012. na pošti preuzela poslovno uvjetovani otkaz sa datumom 31.1.2012. Firma u kojoj je radila iako zaposljava vise od 20 radnika nema nikakav pravilnik o radu kao niti kolektivni ugovor. E sad, da li uopće i kada podići zahtjev za zaštitu prava tj. tužbu? Da li rokovi za zahtjev i tužbu počinju teći kad i otkazni rok, od dana kada se osoba vrati s bolovanja ili od dana kada je preuzela otkaz na pošti ili pak od onog koji je naznačen na otkazu? Unaprijed hvala na bilo kojem pametnom odgovoru
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija