Jump to content

donluis

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. pošto mi dijete nije bilo na spisku onih koji su dobili stipendiju nazvao sam ministarstvo.zahtijevao sam da mi objasne razlog odnosno da mi pregledaju molbu.pošto su to učinili ispostavilo se da su pogriješili pri zbrajanju obiteljskih primanja.rečeno mi je da napišem prigovor i u njemu to navedem .to je bilo prije mjesec dana.nekidan zvao ministarstvo i rekli su mi da se povjerenstvo još nije sastalo a neznaju kad će (i hoće li).mogu raditi što hoće jer nitko ne odgovara za štetu koju načine drugima.
  2. najprije ideš na komisiju za hrvi,i ako podigneš stupanj invalidnosti to ti je odlična osnova za obnovu postupka na mirovinskom jer je došlo do pogoršanja oštećenja organizma
  3. molio bih da mi netko odgovori na par pitanja: 1.obnašao sam dužnost zap.desetine u domovinskom ratu,bez čina,to mi nije obračunato na mirovinskom(u mirovini sam od 2006),plaću sam primao za obnašanje dužnosti ,pa me zanima da li se to može ikako ispraviti ili je prošao voz? 2.odnedavno sam 40% hrvi,bio sam 20%,ima li išta od novih dionica? 3.podnijet ću zahtjev za obnovu postupka,imam li mogućnosti povećati mirovinu? 4.trebam li nove podatke slati vezano za stambeno pitanje?
  4. Imam 40%hrvi.Zanima me imam li ikakav povrat poreza.Na odresku od mirovine su mi prirez i razrez 00.Bio sam 20% a sada sam 40% hrvi.Trebam li išta prijaviti na poreznu ili mirovinsko?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija