Jump to content

veselkokotacic

Korisnik
  • Broj objava

    5
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. znači, bez obzira što je čovjek umro prije pravomoćnosti rješenja, prava ulaze u ostavinsku masu? Zahvaljujem!
  2. kakva je situacija sa nasljeđivanjem prava iz upravnih postupaka? precizno, riječ je o postupku povrata imovine oduzete za vrijeme nacionalizacije (točnije, naknadi štete); pokretač postupka je djed, koji je unuku dao punomoć za zastupanje tijekom vođenja postupka. prvostupanjsko rješenje je doneseno (pozitivno za djeda), fond za naknadu se žalio i nakon godinu i pol, drugostupanjskim rješenjem (pravomoćnim) je prvo rješenje potvrđeno. Postupak je zastao u fazi kad treba dostaviti podatke oštećenoga da bi se mogla izvršiti isplata. problem je što je djed u međuvremenu umro. i to u razdoblju između donošenja prvostupanjskog rješenja i njegova potvrđivanja od strane upravnog suda. unuk me pitao (a ja ne znam) što sad s tim; spada li djedovo pravo na naknadu štete u ostavinsku masu ili ne?
  3. evo, s obzirom da nema odgovora, malo sam potražio i našao: link
  4. Koji su sve mogući posebni dijelovi koji se mogu polagati? Koji će se polagati ovisi o tome koje poslove ste obavljali, ali mene prvo zanima koji su to, jer radim na mjestu stručnog savjetnika za projekte EU, gdje se opis poslova može napisati na malih milijun načina. Ima netko ideju?
  5. I ja bih naljepše zamolio za novu-novu-najnoviju skriptu iz općeg dijela...(VSS dipl.pravnik). veselko.kotacic@gmail.com Unaprijed se zahvaljujem dobroj duši, uz duboki naklon!
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija