Jump to content

savon

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je savon objavio

  1. prije par dana sam postavio pitanje i još uvijek nisam dobio nikakav odgovor??? možda je promakao pa ću ga ponoviti unaprijed zahvaljujem na odgovoru PITANJE je na koji način registrirati UDRUGU ili OBRT a da se tamo može, na istom mjestu voditi umjetnička galerija zajedno sa lounge-barom, gdje bi se nudili zdravi napici+kava+vino i hrana (prirodni sokovi, smoothiji,domaće pite&štrudle&muffini&salate&svašta nešto)..Znači, vid udruge a vid kafića nešto kao 'fast food', 'ambulantno pružanje hrane'. Hrana bi se kupovala od nekog obrta polusmrznuta, oni bi to dostavljali svako jutro, a mi bi u galeriji to samo 'ispekli' do kraja u specijal.pećnici. Postoje li neke 'začkuljice' u zakonu da to sve izguram kroz udrugu ili obrt, kao što su napravili recimo Booksa u Martićevoj, udruge Dinama i sl. a da ne moram registrirati svašta ostalog za kafić, d.. i sl. jer to NE ŽELIM i NEIZVEDIVO MI JE TRENUTNO. Također, koji se svi elementi za to moraju zadovoljiti što se tiče registracije, objekta, sanitarnog čvora, kuhinje, naplate i prodaje tih proizvoda...
  2. pitanje je na koji način registrirati UDRUGU ili OBRT a da se tamo može, na istom mjestu voditi umjetnička galerija zajedno sa lounge-barom, gdje bi se nudili zdravi napici+kava+vino i hrana (prirodni sokovi, smoothiji,domaće pite&štrudle&muffini&salate&svašta nešto)..Znači, vid udruge a vid kafića nešto kao 'fast food', 'ambulantno pružanje hrane'. Hrana bi se kupovala od nekog obrta polusmrznuta, oni bi to dostavljali svako jutro, a mi bi u galeriji to samo 'ispekli' do kraja u specijal.pećnici. Postoje li neke 'začkuljice' u zakonu da to sve izguram kroz udrugu ili obrt, kao što su napravili recimo Booksa u Martićevoj, udruge Dinama i sl. a da ne moram registrirati svašta ostalog za kafić, d.. i sl. jer to NE ŽELIM i NEIZVEDIVO MI JE TRENUTNO.
  3. savon

    pitanje-obrt

    pitanje je na koji način registrirati UDRUGU ili OBRT a da se tamo može, na istom mjestu voditi umjetnička galerija zajedno sa lounge-barom, gdje bi se nudili zdravi napici+kava+vino i hrana (prirodni sokovi, smoothiji,domaće pite&štrudle&muffini&salate&svašta nešto)..Znači, vid udruge a vid kafića nešto kao 'fast food', 'ambulantno pružanje hrane'. Hrana bi se kupovala od nekog obrta polusmrznuta, oni bi to dostavljali svako jutro, a mi bi u galeriji to samo 'ispekli' do kraja u specijal.pećnici. Postoje li neke 'začkuljice' u zakonu da to sve izguram kroz udrugu ili obrt, kao što su napravili recimo Booksa u Martićevoj, udruge Dinama i sl. a da ne moram registrirati svašta ostalog za kafić, d.. i sl. jer to NE ŽELIM i NEIZVEDIVO MI JE TRENUTNO.
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija