Jump to content

LadyA

Korisnik
  • Broj objava

    8
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

Sve što je LadyA objavio

  1. Dali je tko na prvom izlasku na DSI pao više od dva predmeta, pa išao ponovno? Kakvi ispitivači budu prema vama, dali budu blaži u onim predmetima koje ste na prvom roku prošli (uključujući i posebni dio)?
  2. Dali je tko na prvom izlasku na DSI pao više od dva predmeta, pa išao ponovno? Kakvi ispitivači budu prema vama, dali budu blaži u onim predmetima koje ste na prvom roku prošli (uključujući i posebni dio)?
  3. ivana i ja sam 24.11., s posebnim dijelom javna nabava, tako da se vidimo...
  4. Možeš mi reći što te sve pitala iz javne nabave i pitanja na pismenom?
  5. Boook! Ja sam imala posebni dio opća uprava, na pismenom sam imala napisati zapisnik sa sjednice vijeća i odgovoriti na pitanje što su to opći akti (tko ih donosi, nabrojati, opisati). Jedna kolegica koje je išla prije meni iz istoga dijela polagati posebni dio, je imala napisati rješenje o plaći, a druga kolegica Dnevni red sa sjednice vijeća. Eto nadam se da sam pomogla. Sretno
  6. Dragi kolege, s obzirom da sam bila na polaganju DSI 6.10.2012. želim vas upozoriti da ispitivači nisu tako blagonakloni prema nama kako mnogi ovdje tvrde. Iako rezultat ovisi o znanju puno toga je i u sreći. Može vas zadesiti jedno pitanje na koje niste sigurni točan odgovor te umjesto da, kako navode kolege pomažu pri ispitivanju, uhvate se toga i ne puštaju.. U mom slučaju je to bio - pučki pravobranitelj - tko je on, zašto i kada bi se njemu obratili, funkcioniranje Ustavnog suda, kako Ustavni sud provodi zakonitost. Dosta traže detalje, a kako sam ja zaposlena kao pripravnica u lokalnoj samoupravi, nemam praktičnog iskustva, jer svi znamo kako to u stvarnosti funkcionira. I zbog takvih sitnica sam pala 3 ispita i sad nažalost moram ponavljati cijeli državni. Eto, sretno svima.
  7. Ako tko ima skriptu za poseban dio državnog stručnog ispita iz Gospodarstva, smjer Poduzetništvo, molim da mi pošalje na mail. mintay@net.hr
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija