Jump to content

Suhi13

Korisnik
  • Broj objava

    3
  • registrirao se

  • Zadnja posjeta

  1. Da li mi netko moze napisati koji su sve papiri potrebni za otvaranje obrta? Zapravo mene su trazili da napravim lijecnicki pregled,pribavim kopije osobnih dokumenata te s obzirom da cu obrt registrirati u obiteljskoj kuci koja je dosta stara i nema gradjevinsku,traze me potvrdu da je kuca gradjena prije 1968. godine. Tu dolazi do problema.Dobio sam potvrdu da je kuca zabiljezena vec 1962. g. ali nije upisana u plan i nema podataka o velicini kuce. Gospodje koje rade na registriranju obrta ne znaju da li je to dovoljno ili nije. Mozda netko ima slicnih iskustava i moze mi napisati sto je sve zapravo potrebno za otvaranje obrta a radi se o trgovini na veliko.
  2. Sto se tice pitanja, mislim da se nitko nije pametan rodio. Zapravo sam vec vecinu stvari organizirao a sto se tice ovog pitanja nisam bio siguran. Zapravo sto se tice uvoza cini mi se da to i nije tako komplicirano vec ti sve srede spedicije. Prijevoz sam rijesio a proizvodi podlijezu sanitarnoj i trznoj inspekciji. MIslim da je to sve.
  3. Molim da mi netko odgovori što je zapravo trgovina na veliko i koje su mogućnosti ako otvorim obrt za trgovinu na veliko? Zapravo planiram uvoz i htio sam registrirati vele i maloprodaju ali za maloprodaju ima dosta uvjeta koje treba ispuniti dok za veleprodaju to ne treba. E sad nije mi jasno kome ja smijem prodavati te proizvode ako imam registriranu trgovinu na veliko?
×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija